Příspěvky uživatele - 199.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plíseň bramborová, 7:28
Tady ještě citace... "Rané brambory by se měly zkonzumovat co nejdříve po sklizni, ideálně do Vánoc daného roku. Jsou určeny k okamžité spotřebě a nejsou vhodné k dlouhodobému skladování, protože: Mají tenkou, neuzavřenou slupku, která je... celý příspěvek >
Plíseň bramborová, 7:19
Rané brambory se dají jíst - doporučuje se zkonzumovat do konce roku. Tak to prostě je, kdo je skladuje do května a pak konzumuje je to jeho věc. 
Plíseň bramborová, 30.6.2025
Pořád jsou to rané brambory, středním a pozdním odrůdám se v chuti nevyrovnají.
Důležité je jak chutná, jakou má strukturu a konzistenci. To byste musel pěstovat a skladovat i nějakou pozdní odrůdu a pak je navzájem v průběhu času porovnívat.
Nemám nic proti velmi raným bramborám. Ale pěstuji - v poloze cca 600 m.n.m - pozdní - sázím kolem 1. května - sklízim v polovině nebo koncem září. Pro velmi rané odrůdy nemám vhodné podmíky.
Aculops lycopersici na rajčatech, 30.6.2025
Obdivuji, kolik toho pěstujete a kolik tomu věnujete času. Ale v tomto případě se mi zdá, že pro rajčata není přiliš vhodně.několikrát denně zalévat. Uvidíte sám, dejte vedět,
Mně postřiky nevadí, drtivou většinu potravin, které jsou také stříkané, kupuji. Nedovedu si představit, že bych jedl velmi rané brambory až do května. Mandelinka u mne není mnoho let. Taky jsem spoustu let pěstoval rané nebo střední odrůdy bez... celý příspěvek >
Pěstuji (polo)pozdní odrůdu Jelly. Kvalita se podle mne s velmi ranými bramborami /občas kupuji/ vůbec nedá srovnávat. Obecně se to píše, že nejen velmi rané ale i rané brambory se mají zkonzumovat do konce roku. Ale když jste na to... celý příspěvek >
Pěstruji pozdní odrůdu, vycházi mi to minimálně na 7x.
Kanadská borůvka - usychání, 27.6.2025
Někdy kořeny kanadské borůvky drží tvar, jaký měly v květináči/kontejneru a nerozrůstají se. Vždy je lepší před výsadbou kořenvý bal jemně potrhat prsty. 
Škůdce v košťálovinách, 19.6.2025
Bez mezery za "detail:"... detail: afe1c816916f6d4e573ec8f121613c0e https://mze.gov.cz/public/app/srs_pub/fytoportal/public/#rlp|so|skudci| detail: afe1c816916f6d4e573ec8f121613c0e
květilky rodu Delia na brukvovité zelenině --- foto... ale to je asi kořenový krček https://mze.gov.cz/public/app/srs_pub/fytoportal/public/#rlp|so|skudci|detail: afe1c816916f6d4e573ec8f121613c0e
Psal jste, že je to dřepčík olejkový - proč jste změnil názor?
Aculops lycopersici na rajčatech, 19.6.2025
Přípravek Voliam Targo od firmy Syngenta Abamectin 18 g/l + Clorantraniliprol 45 g/lL Ve Spanělsku má registraci na Aculops... celý příspěvek >
Aculops lycopersici na rajčatech, 18.6.2025
Mně příspěvek paní Jitky jasný není. Někde to četla nebo sama to zkoušela? To tam není uvedeno. Pokud to sama zkoušela, tak jak přišla na ůčinnost 50 procent? Z mé strany to bylo jen nezavazné doporučení, domnívám se podle svých zkušeností... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika