Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky 2022, 15.1.2022
Jen tak mně zajímá, proč vás to přestalo bavit, jestli to není tajný.
Vytápění foliovniku, 8.1.2022
Dělám to podle jednoho uniformního návodu od člena zdejší diskuse. Vysévá na MDŽ, upravil jsem na 1. březen. Po vzejití do kelímků. 1. Dubna dávám do skleníku buď do velkých kelímků, nebo rovnou do země, podle průběhu počasí. Nakryju tunelem s dvěma... celý příspěvek >
Pěstuju rajčata jen v malém 2x3 m foliovníku. Jednak ve skleníku mám okurky a papriky, druhak ve skleníku třeba Bejbino doroste rozměrů Adély a já se tam pak bojím. Pokud jde o dobu sklizně, s tím se v našich výškách (550 mnm) nedá nic moc dělat,... celý příspěvek >
W: Mělo by být tesáno do kamene! Akorát bych to poupravil, že salát tam může nepatrně dřív, podle průběhu zimy.
Terra - Jikov - jaké množství oleje ve vzduchovém filtru?, 2.1.2022
Jakýkoliv motorový.
Mám nový srážkoměr a chci se pochlubit, 30.12.2021
S tím jsem počítal, že to nebude nějak přesné a šťourové nad tím ohrnou pysk. Ale nemám - neměl jsem ambice to měření zakládat na vědeckých principech a rozhodně nehodlám rovnat kapky přesně svisle. S tou polohou máte recht a nedá se s tím nic dělat.... celý příspěvek >
Mám nový srážkoměr a chci se pochlubit, 29.12.2021
Je a lepit to nijak nebudu, myslím, že to stejně nevydrží. PP.
Mám nový srážkoměr a chci se pochlubit, 29.12.2021
Prosinec 37 mm a konec měření. Srážkoměr mrazem prasknul, i když je kuželový a taxem si myslel, že vydrží. Jenže mysleti znamená... Zjistil jsem, že to tak nějak nepotřebuju, když budu toužit po milimetrech deště, podívám se na in-počasí na nějakou... celý příspěvek >
Papriky 2022, 28.12.2021
Bylo by dobré uvést proč nepoužívat Kristalon start.
Plnicka klobas, 27.12.2021
Taky nevidím důvod chroupat šlašky jak píše paní L. Kočkám to šmakuje. Ale především přece záleží na tom co a jak se mele. 
Plnicka klobas, 26.12.2021
Tak samozřejmě, že v mlýnku něco zůstane, i když se vymele. Soudný kuchař to do jídla nedá. Je to dané zkušeností kuchařek, která se předávala generačně. Že se to stalo součástí návodu je trend dnešní doby.
Švestky 2021, 25.12.2021
Těžko říct proč zrovna vám nechutnají. Ale obecně platí, že rané sorty zeleniny a ovoce nejsou tak kvalitní, jako ty pozdní. Vyplývá to z logiky věci, kdy ta kytka má víc času a energie ne výrobu. PP.
Plnicka klobas, 25.12.2021
Napadá mně jediné. To maso není umleté a firma tak snad reaguje na reklamace, které dostávali, když ""kuchařky"" to maso zamíchaly do karbošů a předložily zhýčkanému manžílkovi. Jen spekulace.
Kavkazská jedle v ovocném sadu?, 22.12.2021
Ale to bylo jen přirovnání, jedle porostou jako blázen, když nebudou v extrémně špatných podmínkách. Ale ten růst je jen jedna věc. Naprosto souhlasím se vším, co jste napsal. Už pro to, že jezdím pro stromky k soukromníkovi, který má plantáž. A tam... celý příspěvek >
Kavkazská jedle v ovocném sadu?, 22.12.2021
To je řečené obrazně.
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika