Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Paprika Rodrigo, 3.10.2023
Při pohledu na Cajenský pepř mne napadlo: kolik má SHU? Protože se mi zdá, že jeden keřík dokáže vyplodit zásobu pálivosti na několik let i pro rozsáhlejší rodinu. Občas dostávám sazenici či dvě chili papriček, které ale musím pěstovat na balkóně v... celý příspěvek >
Špičaté zelí, 26.9.2023
Waltře, tohle je podle mne nejvýhodnější velikost hlávky. Dá se snadno spotřebovat a není třeba ji dlouho skladovat. A přesně jak říkáš: porostou ještě nějaký čásek, podle toho, jak se zatím vyvíjí počasí. Mám tam taky jeden "zmetek": vysadil jsem... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 26.9.2023
Petře, letos jsme s Mírou objevili novou plísniodolnou odrůdu, která se chutí i velikostí velmi podobá Tomato Berry. Existuje dokonce ve 3 barvách. Je to Apple Berry Red, Orange a Yellow. K dostání u Bobbyho. Určitě se dostane na můj seznam i příští... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 21.9.2023
No, já mám zahradu v jižním svahu a rajčata na plném slunci. Proto taky mé bifteky letos tolik trpěly suchou hnilobou. Každá mince má rub i líc. Přitom loni po SH téměř ani památka. Letos desítky kil ztrát. Milan HP
Rajčata 2023, 21.9.2023
Vladimíre, ta cherry jsem nesklízel, tedy spíš jich spoustu popraskalo a opadalo a nešlo je sebrat, jak už byla rozplizlá, loni. Letos jsem je po desítkách vytrhával jako plevel. Zejména Koralik a Matt's Wild Cherry. Některá dokonce už z předloňska.... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 20.9.2023
Na mé zahradě se dějou nevídané věci. Tedy hlavně rajčatům. Suchá hniloba i praskání jsou fuč, rajčata zrají plně srpnovým tempem a jsou konečně tak, jak měla být od začátku a navíc stále bohatě kvetou a vytvářejí nové plody. Nestíhám sklízet, natož... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 12.9.2023
Tak praskání se díky krásnému počasí téměř naprosto zastavilo. Díky Matko Přírodo. A i suchá hniloba postupně mizí i z bifteků. Jenomže aby se to nepletlo, objevil jsem příznaky plísně bramborové. Šiřitelem se pravděpodobně stal divoce vyrostlý... celý příspěvek >
Kapusta?, 12.9.2023
Díky, zkusím Entiru a něco pozdního. Třeba si vzpomenu, až uvidím ta jména. Ta loňská pozdní mi hrozně chutnala. Nezapsal jsem si ale odrůdu. Měl bych si nafackovat. Milan
Kapusta?, 12.9.2023
Pepé, nepopírám, že jsem mlsná huba. Z podobného důvodu už jsem kdysi vyřadil z repertoáru kadeřávek. Vloni a předloni jsem měl pozdní kapustu a ta byla přesně podle mého gusta. To vepřové v ní bylo senzační. Jenže jsem si nezapsal jméno odrůdy.... celý příspěvek >
Kapusta?, 5.9.2023
Ahoj Waltře, potřebuju kapustovou radu. Letos jsem pěstoval jarní kapustu Předzvěst. Šla dobře a byla první zelenina po ředkvičkách. Ale byl jsem zklamán její chutí, tedy tím, že postrádala tu typickou kapustovou chuť, pro kterou kapustu pěstuju,... celý příspěvek >
Žloutnutí a schnutí paprik, 3.9.2023
Ty potvory svilušky nepřebývají jen ve sklenících. Letos dokázaly zlikvidovat i celou sadbu paprik (kolem 50), kterou jsem předpěstovával doma. Pravda, objevil jsem je příliš pozdě a nereagoval adekvátně. Světlá barva listů a chlorózy na nich mne... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 2.9.2023
Pěkná rajčata. Byla tam nějaká popraskaná? U mne už praská všechno, jen Apple Berry Red a Primabella si vedou celkem slušně, což ale neznamená, že nepraskne žádné. Je to smutná sklizeň. A stále často a vydatně prší a noční teploty i pod 10°C.... celý příspěvek >
Papriky 2023, 2.9.2023
No vida, netřeba házet flintu do žita. Gratuluju. Zasahoval jsi nějak? Milan
Rajčata 2023, 30.8.2023
Šťastný to muž. Tady asi udělali soudruzi z NDR několik chyb. Ale bídu to nezpůsobí. To praskání mne ale štve: vůbec netuším, co proti tomu lze dělat kromě otrhání. Ale i na to už je pozdě. Uvidíme, jak se vyvine pozdní léto a podzim. Loni bylo... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 30.8.2023
Naprosto Tě chápu. Milan
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika