|
Příspěvky uživatele - 208.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ako upravit pozemok plny kamenov, 6.11.2023 Držím vám palce. A z vlastní zkušenosti (tam u mne ovšem je to přirozený stav věcí) řeknu jednu věc: každý vylepšený metr čtvereční je radost. Máte smůlu, tohle je nepříjemnost velkého rozměru. Ale to, jak se s tou "nespravedlností světa" dokážeme... celý příspěvek > |  | Pěstování ozimé zeleniny, 6.11.2023 Vladimíre, nechci se hádat, ale můj názor je, že to nasazení na růžice je v genetické výbavě rostliny. A pokud roste a vyvíjí se, jakkoliv pomalu v těch nízkých teplotách, na tu růžici nakonec nasadí. Podmínky pak rozhodnou, jak velká bude. To je... celý příspěvek > |  |
|  | Ako upravit pozemok plny kamenov, 6.11.2023 Přesně tak. Není problém, když nesouhlasíte s jakýmkoliv názorem. Jde o to, jak proti němu vystupujete. Protože tam už jde o naše ega.
Když se ale od nich oprostíme a začneme přemýšlet o těch, kterých se to týká, je všechno jinak. Jde o věc, o... celý příspěvek > |  | Ako upravit pozemok plny kamenov, 6.11.2023 Bingo.
Milan |  | Ako upravit pozemok plny kamenov, 6.11.2023 "a pak tam, kde chcete mít obdělávané záhony"... navézt dostatečnou vrstvu slušné zeminy? Ne, to není ironie či výsměch, jen tam chybí, podle mého názoru, konec věty.
Milan |  | Ako upravit pozemok plny kamenov, 6.11.2023 A také o velké nervy a obrovskou ztrátu času s nejistým výsledkem. Ale pokud si vzpomínám, radil jsem oba postupy. Takže vy zase jen demagogicky vyberete to, z čeho se dá uplést bič. A už vůbec nechápu, jak vy tušíte, v co já doufám.
A jestli... celý příspěvek > |  | Ako upravit pozemok plny kamenov, 6.11.2023 Gratulace k takovému starostovi.
Mám ale jednu otázku: kdo a proč by ryl a kypřil ten pozemek po tom, co jste ho koupili? Kdo a proč by vynakládal prostředky na "péči" o cizí pozemek? Nevím sice, co obnáší 5. třída ochrany půdy, ale téměř určitě... celý příspěvek > |  | Ako upravit pozemok plny kamenov, 6.11.2023 No, ten náš případ by se dal řešit odborným posudkem. Ale já nejsem ochoten za něj platit a obec také ne. Ono je to s tou obcí ještě složitější. Jsme vlastně pod vládou obce, která je asi 7 km od Čeřeniště. Tedy my jsme taková "periferie", do které... celý příspěvek > |  | Ako upravit pozemok plny kamenov, 5.11.2023 Ne, my to fakt nemůžeme zde vyřešit, to musí udělat vlastníci pozemku sami. Ale můžeme povzbudit a možná i inspirovat. Takže tu diskuzi nevidím jako úplně zbytečnou, i když konkrétní řešení z podstaty přinést nemůže.
Osobně jsem se do toho... celý příspěvek > |  | Ako upravit pozemok plny kamenov, 5.11.2023 Myslím, že jste to vzala za správný konec. Použít obě cesty: podniknout právní kroky proti jak obci (ta byla s vysokou pravděpodobností objednatelem prací a měla vykonávat důsledný stavební dozor), tak zhotovitelské firmě. Nebo jimi alespoň pohrozit,... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2024, 5.11.2023 Díky za důvěru. Mám v plánu něco napsat, ale zatím to odkládám, protože je ještě slušné počasí a práce na zahradě jako na katedrále. Ta má přednost. Až přijde nevlídno, můj grafomanský šotek dostane příležitost.
Milan |  | Počasí, 5.11.2023 Ty moje pořád ještě chutnají jako rajčata, ale začínají být kyselá a té rajčatové chuti je jaksi míň. A ty, které jsem otrhal ještě zralé tak před 3 týdny už měknou ve velkém, takže je nejím. Ale zbylo jich jen málo. Na balkónech mi stále pomalinku... celý příspěvek > |  | Ako upravit pozemok plny kamenov, 5.11.2023 Tak takhle daleko rozhodně nepůjdu. Ale také mi to připadá od toho, kdo tu parcelu takhle zplanýroval, hodně hnusné a trestuhodné.
Jsem si ale jist, že ta paní bude vědět, co dělat. Má několik možností. Ovšem je dost pravděpodobné, že když se... celý příspěvek > |  | Ako upravit pozemok plny kamenov, 4.11.2023 S trávníkem vás asi čeká větší práce než se záhony. Tam si ale myslím by nemusela ta povrchová kamenitá vrstva být odstraněna. Mám to podobné. Trávník úspěšně rostl v méně než 10cm půdy. Pod ním navážka ze zbořeniště. A jak jsem viděl na fotce, to... celý příspěvek > |  | Počasí, 4.11.2023 Naprosto jasné. Jenže oni tomu dnes říkají "souboj El Niňa a El Niniˇ". A já vsázím na ženskou, tedy mírnou zimu. Ne, že bych tu sázku nemohl prohrát. Nač vsázíte vy?
Dneska jsem byl na zahradě. Rajčata tam stále červenají, Tak jsem dvě slupnul.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|