|
Příspěvky uživatele - 48.43
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rakovinné odumírání větví peckovin, 16.4.2023 Stejné poškození mám na broskvonich i já. Začalo se masivně objevovat zhruba před čtyřmi lety.
Na mandloních se objevuje taky, spolu se skvrnitostí. Na meruňkách jsem to zatím neobjevil. |  | Rakovinné odumírání větví peckovin, 15.4.2023 Děje se to, že životnost broskvoní se ještě více zkrátila a stávají se leckde téměř nepěstovatelné. Jen nadšenec je ochotný měnit stromy co šest let.
V prodejně mi nedávno tvrdili, že Aliette už je mimo hru, no na internetu se prodává, takže snad... celý příspěvek > |  |
|  | Rakovinné odumírání větví peckovin, 14.4.2023 Poté, co jsem začal aplikovat měd po opadu listí a dezinfikovat nářadí, se situace zlepšila. Tlak choroby je ale velký. Problém je hlavně u broskvoní, které potřebují pravidelný řez, často do starého dřeva. Rány se špatně hojí, často to končí... celý příspěvek > |  |
|
|
|