 |
Příspěvky uživatele - 253.77
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prevodová tabuľka: cukornatosť / alkohol, 21.11.2022 Mám z obchodu kúpené chladnomilné kvasinky a na sáčku je napísané, že dokažu pracovať do 18% liehovitosti. Teda na koľko Brixov by som mal namiešať jablčný kvas, aby to všetko bolo také "akurát"? |  | Prevodová tabuľka: cukornatosť / alkohol, 21.11.2022 Ďakujem za Vašu zmysluplnú, inteligentnú radu. |  |
|  | Domáca výroba kvasiniek, 16.11.2022 Máte niekto podrobnejší postup, ako si vyrobiť doma kvasinky na ovocné kvasy -slivkový, jablkový?
Príp. kúpim si jeden balíček sušených kvasiniek napr. Saccharomyces cerevisiae (balíček je určený na 50l kvasu) a ako by som ich namnožil ešte pred... celý příspěvek > |  | Jablečný kvas - vylepšení, 16.11.2022 Mňa by zaujímalo, aká počiatočná cukornatosť (Brix?) a aká kyslosť (pH?), jablkového kvasu by mali byť na začiatku, pri založení kvasu, aby výsledok bol "ideálny" ? Ešte doplním, že do kvasu chcem pridať bežné tzv. chladnomilné... celý příspěvek > |  |
|
|
|