|
Příspěvky uživatele - 156.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Infračervená žárovka a ochrana květů (plůdků) před mrazíky, 28.4.2022 Já bych ji dal níž a otočil, at svítí nahoru, když teplo jde taky vzhůru. |  | Vinná réva - Ivančice, Brněnsko, 6.4.2021 Já letos koupil Krystal a Iza Zaliwska. Zahradu mám severně od Brna. Podle toho, co jsem zde vysledoval, pro naše podmínky je třeba sázet rané odrůdy aby stihly dozrát a samozřejmě také aby byly odolné vůči jarním mrazíkům |  |
|  | Moniliový úžeh a hniloba peckovin 2018, 18.3.2019 O uplynulém víkendu jsem koupil a zasadil Goldrich. V zahradnictví mně bylo řečeno, že je částečně mrazuvzdorná a částečně samosprašná. Ale ted se se dočetl, že potřebuje opylovače, nejlépe Sundrop. Tuto ale vy vsazenu nemáte. Jak je to tedy s... celý příspěvek > |  | Kde koupit kvalitní ovocné stromky (zásilkové zahradnictví)?, 13.11.2018 Kousek od kuřimi, cca 10 km je v Brně-Kr.Poli (je to vidět z obchvatu) Zahradnictví U Mašků. Stromky berou od pěti dodavatelů a výběr mají velký, za mě palec nahoru |  | Zahradnictví Spomyšl, 12.11.2018 Loni na podzim jsem si objednal 9 stromků ze Spomyšle, nejlepší z nich byla broskev Radost na podpníku Adesoto, velký stromek s korunkou, ale měli ho dodaný ze Slovenska. Mejhorší byl slivon Hollywood, byla v půlce nalomená, ale obrostla zespodu.... celý příspěvek > |  | Roubování akuvrtačkou, 2.11.2018 Děkuji za překlad |  | Roubování akuvrtačkou, 30.10.2018 Innesto a foro meccanico
Bohužel je to v italštině, takže kdo umí, mohl by přispět nějakým překladem. Asi v 10 minutě pán předvede, že umí roubovat i normálně. Na konci jsou výsledky po 40 a 60 dnech, že se něco chytlo
|  | Kvas z Hanity do hnoje?, 15.8.2018 Dobrý den, můžu se zeptat na ty enzymy a kvasinky? Můj děd i otec kvas pouze doslazovali (jablka, čačanky) a to většinou pouze 1 kg na 50 litrů. Děkuji |  | Meruňka napůl uschlá, 10.6.2018  ještě foto |  | Meruňka napůl uschlá, 10.6.2018 Na podzim jsem vysadil Harcot na podnoži myrobalán, pěkně se ujmula. Dnes na jedný větvičce uschly všechny listy. Je to taky monilioza? Pár metrů od ní je asi 20 let stará merunka, kterou se na jaře téměř celou seřezal, zbyla jedna větěv. asi... celý příspěvek > |  |
|  | Kde sehnat Admirál na silnější podnoži, 3.4.2017 Dobrý den,
dá se říci, jak by mohl vypadat strom, který je: podnož 100 cm jaderničky moravské a na tom naroubovaný admirál? Dohromady je to tedy takový "špičák", který je zatím velký cca 130 cm. Zem nic moc - horší hlína s pískem a kamení. Jde mi... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|