|
Příspěvky uživatele - 250.237
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Předpěstování košťálovin, 10.5.2018  Ještě foto |  | Předpěstování košťálovin, 9.5.2018 Dnes jsem sklidila ve skleníku první kedlubnu. Vysévala jsem ale na přelomu srpna a září s představou, že by mohly ještě narůst na podzim. Moc nerostly, tak jsem je po vytrhání rajčat přepíchala ze sadbovačů do skleníku. Zimu přečkaly pod tenkou... celý příspěvek > |  |
|  | Nakup Calypso 480 SC, 20.3.2018 Díky. S Mospilanem mám teď zajímavou zkušenost. Likvidovala jsem napadení mšicemi a smutnicemi na přezimovaných řízkách rajčat (nastříkané zabaleno na 3 dny v PE pytli). Zatímco mšice byly po rozbalení mrtvé, smutnice vesele poletovaly. |  | Nakup Calypso 480 SC, 20.3.2018 Znovu jsem pozorně zmíněné vlákno přečetla a nenašla žádnou zmínku o alternativním SYSTÉMOVÉM insekticidu ke Calypsu. Jednou je zmíněn Reldan, což je ale kontaktní přípravek.
Čím budete stříkat vy, pane Waltře? Podle vlákna usuzuji, že u vás... celý příspěvek > |  | Nakup Calypso 480 SC, 20.3.2018 ...ale neměl by se používat bez omezení na každé zahrádce, jak se v případě Calypsa skutečně dělo...
Dobrý den, mohla bych poprosit o název účinné a povolené alternativy ke Calypsu na plodomorku hruškovou? Termín postřiku se blíží. Děkuji... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|