Příspěvky uživatele - 189.109

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cuketa - nemoc, 4.7.2019
Na tom obrázku JE přirozené zbarvení listů. Je jen hodně zvětšený. Zkuste se podívat na svoje listy, nebo na bezpočet obrázků na internetu, stříbřité skvrny jsou identické. A jestli myslíte horní část fotky, tak tam je pouze odlesk slunce.
Cuketa - nemoc, 4.7.2019
Pane Vladimíre, už i vy? Pěstoval jste někdy cukety? Nečekal bych, že i tak zkušený pěstitel bude šířit tuto stále dokola omílanou fámu... Tyto bílé fleky jsou naprosto přirozené zbarvení listů cuket, žádné padlí!
Glyfosfát karcinogenní?, 3.7.2019
To bude fajn. V tuto chvíli to ale způsobí to, že Rakouští zemědělci přestanou být konkurenceschopní - buď zkrachují, nebo je Rakousko bude muset mohutně dotovat, dokud nebude narovnané prostředí v celé Evropě plošným zákazem glyfosfátu.
Úroda meruněk 2019, 3.7.2019 Obsahuje fotku
Takže následující fotky zachycující VP jsou taky omyl?
Úroda meruněk 2019, 3.7.2019
Kupované u Urbana v Želešicích, tam bych záměnu neočekával. Při srovnání s obrázky VP na internetu taky vybarvení odpovídá. Doba dozrávání taky sedí, když to srovnám třeba s tou Leskorou. Neočekával bych, že na různých stanovištích a při různém... celý příspěvek >
Opad plodů Admirálu, 28.6.2019
Musím konstatovat stejnou zkušenost - mám vysazené 2 mladé stromky, na obou jsem nechal několik plodů na zkoušku, cca 10, a všechny jsou už dole. I přes to, že při probírce se jim vůbec dolů nechtělo. Suchem to není, a horkem taky ne - opadalo to... celý příspěvek >
Škodci jablon, 27.6.2019
Jak, to jsem špatně pochopil - takže pachuť se získá jen rozdrcením larev slunéček při lisování vína. Nejsem sice vinař, ale hned první mi přijde na mysl to nejsnadnější, co bych udělal - proč nenechají víno půl hodinky odmočit ve vodě - larvy se... celý příspěvek >
Škodci jablon, 27.6.2019
Ano, mám to úplně stejně, vyčistily všechny ovocné stromy, cca 10 listů pokroucených, a nové přírůstky už zase v super stavu. Je to obrovské množství larev, stromy vyčistily během několika dní, přesto na ovoci na podzim nepůsobí žádnou škodu ani... celý příspěvek >
Přerostlé tuje, 27.6.2019
Zaříznout, nic se nestane. Na koupené zahradě jsem zkrátil 3m na 1m, tvořily pak dál dostatečnou zeleň dole. Nakonec jsem je stejně vykopal, nic dobrého z nich nekouká. Pokud bych potřeboval clonit, jsou k tomu vhodnější vzhlednější (a užitečnější)... celý příspěvek >
Copak těm paprikám asi je?, 24.6.2019
Já jsem toto chování zaznamenal, když papriky poliju vodou. Po nějaké době se ale zase narovnají.
Psí exkrementy do kompostu, 19.6.2019
Pane El Edgar, nenapsal. "Hygienické důvody"  není přeci žádný důvod - napište, jaký hygienický důvod je problémový?
Další diskuze:  16171819  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika