|
Příspěvky uživatele - 189.109
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cuketa - nemoc, 4.7.2019 Na tom obrázku JE přirozené zbarvení listů. Je jen hodně zvětšený. Zkuste se podívat na svoje listy, nebo na bezpočet obrázků na internetu, stříbřité skvrny jsou identické. A jestli myslíte horní část fotky, tak tam je pouze odlesk slunce. |  | Cuketa - nemoc, 4.7.2019 Pane Vladimíre, už i vy? Pěstoval jste někdy cukety? Nečekal bych, že i tak zkušený pěstitel bude šířit tuto stále dokola omílanou fámu... Tyto bílé fleky jsou naprosto přirozené zbarvení listů cuket, žádné padlí! |  |
|  | Glyfosfát karcinogenní?, 3.7.2019 To bude fajn. V tuto chvíli to ale způsobí to, že Rakouští zemědělci přestanou být konkurenceschopní - buď zkrachují, nebo je Rakousko bude muset mohutně dotovat, dokud nebude narovnané prostředí v celé Evropě plošným zákazem glyfosfátu. |  | Úroda meruněk 2019, 3.7.2019  Takže následující fotky zachycující VP jsou taky omyl? |  | Úroda meruněk 2019, 3.7.2019 Kupované u Urbana v Želešicích, tam bych záměnu neočekával. Při srovnání s obrázky VP na internetu taky vybarvení odpovídá. Doba dozrávání taky sedí, když to srovnám třeba s tou Leskorou. Neočekával bych, že na různých stanovištích a při různém... celý příspěvek > |  | Opad plodů Admirálu, 28.6.2019 Musím konstatovat stejnou zkušenost - mám vysazené 2 mladé stromky, na obou jsem nechal několik plodů na zkoušku, cca 10, a všechny jsou už dole. I přes to, že při probírce se jim vůbec dolů nechtělo.
Suchem to není, a horkem taky ne - opadalo to... celý příspěvek > |  | Škodci jablon, 27.6.2019 Jak, to jsem špatně pochopil - takže pachuť se získá jen rozdrcením larev slunéček při lisování vína. Nejsem sice vinař, ale hned první mi přijde na mysl to nejsnadnější, co bych udělal - proč nenechají víno půl hodinky odmočit ve vodě - larvy se... celý příspěvek > |  | Škodci jablon, 27.6.2019 Ano, mám to úplně stejně, vyčistily všechny ovocné stromy, cca 10 listů pokroucených, a nové přírůstky už zase v super stavu. Je to obrovské množství larev, stromy vyčistily během několika dní, přesto na ovoci na podzim nepůsobí žádnou škodu ani... celý příspěvek > |  | Přerostlé tuje, 27.6.2019 Zaříznout, nic se nestane. Na koupené zahradě jsem zkrátil 3m na 1m, tvořily pak dál dostatečnou zeleň dole. Nakonec jsem je stejně vykopal, nic dobrého z nich nekouká. Pokud bych potřeboval clonit, jsou k tomu vhodnější vzhlednější (a užitečnější)... celý příspěvek > |  | Copak těm paprikám asi je?, 24.6.2019 Já jsem toto chování zaznamenal, když papriky poliju vodou. Po nějaké době se ale zase narovnají. |  |
|  | Psí exkrementy do kompostu, 19.6.2019 Pane El Edgar, nenapsal. "Hygienické důvody" není přeci žádný důvod - napište, jaký hygienický důvod je problémový? |  |
 |
|
|
|