Příspěvky uživatele - 1.200

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Síran amonný - výborný pomocník proti chloróze, 11.7.2021
Chloróza jak vyšitá, většinou je předzvěstí konce stromu (odumírání kořenů tzv.asfyxie).Dusíkatá hnojiva bych už v tuhle dobu nepoužíval.Broskvoň šetrně obkopat, odstranit konkurenční traviny a plevel.Prokypřenou zeminu okyselit rašelinou.Přihnojit... celý příspěvek >
Dava se voda pri kvasu?, 11.7.2021
V Čechách není domácí pálení povolené, ale na Moravě se vyrobí mnohem víc slivovice "podomácku" než v pěstitelských pálenicích.
Soledáno, 11.7.2021 Obsahuje fotku
Sliby - chyby.Soledane začíná postupně zrát, nádherné velké meruňky s pevnou dužinou, dostatečně šťavnaté, velmi dobré chuti.
Merunka Radka, 11.7.2021
Celá ta řada "Aramis" funguje jen za předpokladu že meruně budete sázet jen v prostorových izolátech."Frantíci" doporučují nesázet společně se slivoněma a broskvoněma, dokonce ani s meruňkama tolerantními k PPV.Z celé te megalománské řady,... celý příspěvek >
Meruňky 2021, 10.7.2021 Obsahuje fotku
Ledana je už z větší části obraná, chutná sladce navinulá meruňka.Po neděli dozrají Soledane a Legolda, vybarvují Bergeval a Shamade.
Plody čačanské švestky předčasně opadávají, 6.7.2021
Minerálů má docela dost, ty maskáčové fleky jsou způsobené virovou šarkou (PPV).
Meruňky 2021, 5.7.2021 Obsahuje fotku
Ledana bude ještě potřebovat 3-4 dny, jednu na omak měkou jsem opruboval.Byla kapánek kyselejší s tou pravou meruňkovou příchutí.
O jakou se jedná podnož, 3.7.2021
St. Jul také podrůstá.Koupil jsem 3 stromlky meruněk v Kohaplantu (Bela kajsia, Novosadská rodná a Kéčkemetská růže) na myrobalánu až při sázení jsem si všiml, že všechny jsou na meruňkových semenáčích, takže prodejci mají bordel i v podnožích.
Meruňky 2021, 3.7.2021
Orangered a Early Orange jsem zrušil, Tomcot je bude následovat, Momentálně začíná dozrávat Ledana, vybarvuje Soledane a pár Tomcotů..
O jakou se jedná podnož, 3.7.2021
Na 99,9 se jedná o meruňkový semenáč, myroš má menší, ušší a tmavší listy.
Co je to za chorobu?, 3.7.2021
Každému podle zásluh! Jinak souhlas.
Tomcot, 3.7.2021
V nejlepších meruňkářských polohách bude Tomcot dozaista kvalitní odrůda.Do středních poloh jak uvádí pisatel Tomáš Ján se absolutně nehodí(podobně jako Orangered).Letos opět vymrzl v květu, nějakým zárakem na stromě zůstalo pár meruněk které zrovna... celý příspěvek >
Elegant Lady, 29.6.2021 Obsahuje fotku
Za sebe Petře tvrdím, že žádná broskev není odolná ke kadeřavosti.Na Elegantní Dámě nějaká kadeřavost koncem května vyskákala ale dá se s tím žít.Hůř dopadla Symphonie na ní se kadeřavka vyřádila docela dost.Nejlíp z tohohle příbuzenstva... celý příspěvek >
Marhule na sever, 28.6.2021
Tsunami je chuťově velmi dobrá odrůda, bohužel se dá s úspěchem pěstovat jen v nejteplejších meruňkářských oblastech.Na sever je naprosto nevhodná, nízká odolnost na zimní i jarní mrazy, vysoká citlivost k houbovým a bakteriálním chorobám.Do... celý příspěvek >
Švestka mi schne před očima, 27.6.2021
Moniliová spála to nebude, infikované větve usychají až po odkvětu.Podle mě se jedná o rakovinové odumírání větví.Bakterie Pseudomonas nebo Xanthomonas se dostanou do rostliných pletiv na podzim jizvami po opadaných listech a větve usychají během... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika