Příspěvky uživatele - 168.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mám nový srážkoměr a chci se pochlubit, 2.4.2022
taky nevím, na jejich stránkách tyhle měřené údaje nikde nejsou k mání a přitom archivují i hodně stará data z minulého století. Walter
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 2.4.2022 Obsahuje fotku
se máte. V ČB je aktuální teplota na stanici ČHMÚ v 14:40 -1,1° a sněží. Já jsem na chalupě 650mnm jižně od ČB a je tu pěkná zimní chumelenice viz foto. Walter
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 2.4.2022 Obsahuje fotku
ani meteorologové sami neví, jak to dopadne, u mě ve středu hlásili na neděli -7°, ve čtvrtek -8, včera-9 a dnes zas -7°. Možná zkusím zatopit, když už jsem ty parafínové svíce koupil, jedna přišla, tuším, na 386,- a vzal jsem si jich víc, zvlášť... celý příspěvek >
Roubování, 28.1.2022 Obsahuje fotku
Také s obvázáním roubovací pásky okolo celého očka jsem měl problém, a to ten, že jsem přesně podle obrázků obvázal celou část kůry i s očkem. Opět jsem měl při mé dřívější nezkušenosti problém, jak odstranit po ujmutí očka zbytek řapíku, případně... celý příspěvek >
Roubování, 28.1.2022
dovolím si připsat pár řádek k tomu zde probíranému očkování z praxe samouka. Ten text přiložený na obrázcích od p. Mičurina samozřejmě znám. Nevím, zda nezkušeností, či neohrabaností, ale mně očkování do T řezu moc nešlo. Seřezává se z letorostu v... celý příspěvek >
Jak vypěstovat podnož jabloně?, 28.1.2022
tak ano, asi nejdražší je z toho nákupu doprava, tak ať vám to roste. Já mám většinu jádrovin, co jsem rouboval, na M9, která mi ale u některých odrůd podrůstá, což beru jako příležitost k dalšímu namnožení podnoží. Walter
Rajčata 2022, 25.1.2022
nádhera., já ale končím. Po 6 týdnech od výsevu mi zbyl z 9 Azteků jeden a ještě má jen 7cm na výšku, žádná výhra. Nemám letos doma dost tepla, barák je velký a vytápění dražší, prostě všechno nechám na obvyklou dobu. Walter
Švestka neplodí, 9.11.2021
tak to opravdu vypadá na pilatku švestkovou, jen jste si jí zatím nemusel všimnout.. Zadejte si jí prosím do zdejšího vyhledávače a pročtěte si diskuzi k tomuto škůdci, jak poznáte napadené plody, kdy, jak a čím proti pilatce zasáhnout. Příští rok na... celý příspěvek >
Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 30.9.2021
tak zaprvé záleží na tom, v jaké poloze pěstujete a zadruhé ty 3° jsou v předpovědi pro výšku 2m nad zemí, v přízemí bude asi pod nulou, v 1m okolo 0°. Plody rajských namrznou jednadvě. Walter
Gala, 19.9.2021
zkusil jsem něco dohledat a většinou se jedná o barevné mutace, Gala Schnitzer, kterou zrovna pěstuji, například navíc trpí méně otlačením. V okolí Chelčic asi nebude problém, když Zemcheba má plody Gala ve své nabídce. Já jí mám v ČB, prozatím bez... celý příspěvek >
Malinové hornokrajské, 19.9.2021
nevadí, jednou za čas téma opráším, aby bylo v povědomí. Kdo tohle jablko má na zahradě, určitě se s ním nebude loučit. Například strupovitost malináči sice napadne nějaké listy, ale plody vydrží a slupka jim nepopraská. Měl ho na zahradě můj děda.... celý příspěvek >
Onemocnění švestky, 19.9.2021
a možná ne. Podle mě není zasažený herbicidem, ale prostě má málo živin a tak předčasně ukončuje vegetační dobu. Na jaře ho přihnojte dusíkem a draslíkem. Walter
Rajčata 2021, 17.9.2021
Milane, Thornfree, tak tu mám taky, jako vy, neznám snad bujnější ostružinu, tahle Adéla mi už roky vyráží po zahradě, kde se jí zamane a těchhle nových rostlin jsem už rozdal desítky. Když se pravidelně neprotrhává, pak opravdu začne. Zelí Murdoc je... celý příspěvek >
Švestky 2021, 15.9.2021 Obsahuje fotku
zjevně nezaujmu pěstovanými odrůdami, ty moje nejspíš už nikdo nepěstuje, Jen několik stromů odrůd Viktorie, Černošická, Stanley, Zelených renklód, Čačanské, už ani nevím, které, a pak desítky no name švestek ve věku 12-18 let, kterým zas po létech... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 15.9.2021
ještě by vám něco polámali, prostě jen mají úctu k vašim výpěstkům, to je správné. U nás se dělíme, já pěstuji, paní sklízí, třeba jen ostružin včera 20 litrů, za sezónu už určitě přes 200 litrů. Ale hodil jsem udici, že nějaké ostružiny zlikviduji a... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika