Příspěvky uživatele - 76.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
měsíčková mast - sádlo?, 18.9.2008
Co by měli výrobci másla z toho, že budou pomlouvat sádlo?
rajčata a počasí, 18.9.2008
No podle kalendáře sice je, ale podle počasí rozhodně ne...
Roubovaný meloun, 18.9.2008
To je pěknej nesmysl, meloun je z oblastí kde je daleko sušší podnebí než u nás. Všude se o roubování píše jen v souvislosti s bojem s fusariem. Taky jsem našel zmínku že v Asii se dřív místo rotace plodin střídaly jen podnože.
Roubovaný meloun, 16.9.2008
Písčitá půda melounu naopak vyhovuje.
Roubovaný meloun, 16.9.2008
Tak moment, to je zase nějaký jiný roubování? Všude kde sem se s tim doteď setkal to bylo jako obrana proti nemocem a plísním, ne jako nástroj ke zvyšování výnosů.
ženšen, 16.9.2008
Prý snad neklíčí dřív než po druhé zimě od vysetí. Kdo ví jestli u nás vůbec dokáže vyklíčit.
Rostlina, která pomáhá astmatikům, 16.9.2008
Astmatikům tušim pomáhá eukalyptus.
Lasička - upír, 13.9.2008
No čistě teoreticky by to moh bejt opravdu upír. Sice u nás nežijou ale moh třeba uletět ze zoo.
svilušky pod kůží?, 12.9.2008
Divný je správně, jen nespisovně!
Vim, všim sem si hned potom, "mi byly", ale nejde tu editovat. To jsou dvě slova, takže vy si zase můžete zopakovat matiku.
Ty ploštice my byli divný, nedalo mi to a zjistil jsem, že slovenská ploštice=česká štěnice. Jak se řekne slovensky ploštice? Proč slováci musí dělat takový zmatky? To jim nestačí kapusta? :-)
Špína nemá na štěnice vliv, prostě si je s něčim přinesete a potom si už nějakou škvírku najdou. Ta postel by tomu odpovídala.
Sametka podzimní - Trombicula autumnalis, 12.9.2008
Nebyly klíšťata? To myslíte vážně? Byly hromady klíšťat, jenže tehdy nikdo nikoho neděsil že kdo nedostane injekci tak na to umře, takže to lidi moc neřešili.
Nemáte doma štěnice?
Sázení brambor po staronovém způsobu, 12.9.2008
Udělam řádky, brambory zasadim, brambory vykopu. Odpadá okopávání, přihrnování i přidávání trávy. Pokud mezi ně ještě vysadíte třeba fazole, tak máte i to hnojení.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika