|
měsíčková mast - sádlo?, 18.9.2008 Co by měli výrobci másla z toho, že budou pomlouvat sádlo? |
 |
rajčata a počasí, 18.9.2008 No podle kalendáře sice je, ale podle počasí rozhodně ne... |
 |
|
 |
Roubovaný meloun, 18.9.2008 To je pěknej nesmysl, meloun je z oblastí kde je daleko sušší podnebí než u nás.
Všude se o roubování píše jen v souvislosti s bojem s fusariem.
Taky jsem našel zmínku že v Asii se dřív místo rotace plodin střídaly jen podnože. |
 |
Roubovaný meloun, 16.9.2008 Písčitá půda melounu naopak vyhovuje. |
 |
Roubovaný meloun, 16.9.2008 Tak moment, to je zase nějaký jiný roubování? Všude kde sem se s tim doteď setkal to bylo jako obrana proti nemocem a plísním, ne jako nástroj ke zvyšování výnosů. |
 |
ženšen, 16.9.2008 Prý snad neklíčí dřív než po druhé zimě od vysetí. Kdo ví jestli u nás vůbec dokáže vyklíčit. |
 |
Rostlina, která pomáhá astmatikům, 16.9.2008 Astmatikům tušim pomáhá eukalyptus. |
 |
Lasička - upír, 13.9.2008 No čistě teoreticky by to moh bejt opravdu upír. Sice u nás nežijou ale moh třeba uletět ze zoo. |
 |
svilušky pod kůží?, 12.9.2008 Divný je správně, jen nespisovně! |
 |
svilušky pod kůží?, 12.9.2008 Vim, všim sem si hned potom, "mi byly", ale nejde tu editovat.
To jsou dvě slova, takže vy si zase můžete zopakovat matiku. |
 |
|
 |
svilušky pod kůží?, 12.9.2008 Ty ploštice my byli divný, nedalo mi to a zjistil jsem, že slovenská ploštice=česká štěnice.
Jak se řekne slovensky ploštice?
Proč slováci musí dělat takový zmatky? To jim nestačí kapusta? :-) |
 |
svilušky pod kůží?, 12.9.2008 Špína nemá na štěnice vliv, prostě si je s něčim přinesete a potom si už nějakou škvírku najdou. Ta postel by tomu odpovídala. |
 |
Sametka podzimní - Trombicula autumnalis, 12.9.2008 Nebyly klíšťata? To myslíte vážně? Byly hromady klíšťat, jenže tehdy nikdo nikoho neděsil že kdo nedostane injekci tak na to umře, takže to lidi moc neřešili. |
 |
svilušky pod kůží?, 12.9.2008 Nemáte doma štěnice? |
 |
Sázení brambor po staronovém způsobu, 12.9.2008 Udělam řádky, brambory zasadim, brambory vykopu. Odpadá okopávání, přihrnování i přidávání trávy. Pokud mezi ně ještě vysadíte třeba fazole, tak máte i to hnojení. |
 |