Příspěvky uživatele - 236.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kotveni drevenych sloupku, 11.5.2018
Jistě. Sloupek je nejvíc namáhán těsně nad zemí (patkou). Pokud jej zpevníte železem, tak i tenší profil může stačit. 
Jaký zádový postřikovač?, 11.5.2018
Jistěže, proto je páka umístěna tak, aby se dalo připumpovat během stříkání. V 70. letech jsem se něco nachodil s železnou bombou na zádech. Než jsem si ji nasadil, pumpoval jsem jako bych hustil pneumatiku. Tlak byl silný, ale v plné bombě rychle... celý příspěvek >
Postrekovac pre zenu, 11.5.2018
Jedna praskla po třech použitích. To je snad na reklamaci, ne? Mně se objevily praskliny po zimě, uskladněná v boudě. Zajímavé bylo, že těch podélných prasklin bylo víc, a to v obou dílech. Řešil jsem to zalaminováním a přeměnou v rigidní -... celý příspěvek >
Napadený Buxus, 8.5.2018
Zavíječ zimostrázový.
Jabloň Ametyst střídavá plodnost, 8.5.2018
Musíte každý rok kousnout do Ametystu? Když nepomůže probírka, smiřte se s alternací a místo druhého Ametystu pořiďte jinou letní odrůdu.
Obzrate slivky - bez listov, 8.5.2018
Stromky mají ožrané jen listí a letošní výhony, ztráta bude minimální. Obrazí ještě letos, jen přírůstky budou o něco kratší.
Škůdce?, 6.5.2018
Srna nemá parohy. Dělá to na 90% srnec.
Slivoň Diabola, 5.5.2018
Asi 15 let. Docela kvalitní pološvestka. Cukernatost dobrá, odolnost monilii průměrná (vcelku vyhovuje), s šarkou je to trochu horší.
Zdá se vám Zahrádkář svým obsahem vyvážený?, 4.5.2018 Obsahuje fotku
Však už mi taky přišel vyčinit jeden můj přítel ovocnář. Že jsem prý pomluvil jeho srdcovku - Bláhovu oranžovou a nabádám čtenáře, aby ji nevysazovali. Na důkaz mi přinesl pár plodů, krásné, tvrdé a dostatečně velké žíhané plody. V chuti už svůj... celý příspěvek >
Meruňka Ledana, 4.5.2018
bujná znamená kolik metrů? Jak ji spravovat, aby vyrostla co nejvíce? Zasadit do jamky, tu dosypat mulčovací kůrou - to je jeden krok spravování, jak se to dělat nemá.
Meruňka Ledana, 4.5.2018
Podle všeho, co jsem četla, má každá odrůda specifickou údržbu To si tak úplně nemyslím. Stromek - jakýkoli - by neměl být zasazený v jamce, což ten na fotce trochu je. Budete-li se o svoji Ledanu starat tak, jak je doporučováno obecně pro... celý příspěvek >
Kvitnú jablone, 3.5.2018
Určit odrůdu žlutoplodého jablka bez nějakých typických barevných či tvarových rysů je obtížné. Když prohlásíte, že se jedná o Denár nebo Resistu, těžko to někdo vyvrátí.    Hořká pihovitost se teoreticky může vyskytnout na každém jablku,... celý příspěvek >
Jak se zbavit smržů rostoucích z mulčovací kůry?, 1.5.2018
Na fotce jsou samozřejmě jedlé smrže. Jen jsem chtěl upozornit, že všechny vřeckovýtrusné houby jsou si trochu podobné.
Dají se zaměnit s něčím jedovatým? Jedině snad s Ucháčem obecným. Ale rozlišení není těžké.
Zadavatelův příspěvek bude asi takový malý trolík. Už věta:... minulý rok jsem pod živý plot nasypala mulčovací kůru a od té doby na ní rostou smrže... je trochu nesmyslná. Smrže rostou jen na jaře. V květnu je po nich veta i bez jakéhokoli... celý příspěvek >
Další diskuze:  8182838485>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika