|
Příspěvky uživatele - 208.25
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Roubovaný meloun, 27.9.2008 Dobrý den, můžete prosím podrobně popsat, jak se melouny, popř. i okurky roubují? Pokud máte i fotky, bylo by to skvělé, děkuji. |  | v jakém stadiu máte melouny?, 27.9.2008 Ahoj. Melouny nepěstuji, ale chci to zkusit příští rok. Kdysi jsem to zkusil v truhlíku za oknem a výsledkem byl melounek o průměru asi 10 cm :D. Kamarád zkoušel vypěstovat melouny z kupovaných semen, ale velikost melounů nebyla větší než grepy.... celý příspěvek > |  |
|  | Je to Bago (Baco) vzorek č. 3?, 25.8.2008 Díky za příspěvky, prostě jen chceme mít jasno, která odrůda je podle zkušených lidí Bago a která ne, to je vše |  | Je to Bago (Baco) vzorek č. 2?, 12.8.2008  Mám tu další vzorek neudržovaně rostoucího keře vinné révy. Roste na skále. Růst je velmi bujný - letorosty jsou husté a měří v současné době už asi 5 i více metrů. Údajně se jedná o Bago. Může někdo podle přiložených fotografií s jistotou... celý příspěvek > |  | Jaká to je odrůda?, 12.8.2008 Thomas - ahoj. Jestli ten vzorek Bago, tak ho musíme porovnat s tím dalším údajným Bagem, však víš. Ale mám dojem, že to tvoje se už vybarvuje na rozdíl od toho druhého. Zítra to druhé možná omrknu a dám vědět. Snad by stálo za to dát ty tvoje... celý příspěvek > |  | Je to Bago (Baco) vzorek č. 1?, 3.8.2008 K tomu odlesku u fotografie listu - bylo to foceno odpoledne na ostrém slunci, a ty listy se skutečně poměrně dost lesknou na lícové straně, mají hladký povrch. |  | je to daná odrůda?, 2.8.2008 Já osobně Vám neporadím, ale doporučuji pro snadnější určení přidat další fotografie, detail listu, réví (větev), včelky (rašící pupen) a podobně, uvést dobu zrání případně další vlastnosti např. růst, barvu zralého hroznu, jaká je slupka, dužnina,... celý příspěvek > |  | Je to Bago (Baco) vzorek č. 1?, 2.8.2008  Podařilo se mi najít neudržovaný keř vinné révy, pnoucí se po černém bezu. Údajně se jedná o Bago. Může někdo podle přiložených fotografií s jistotou potvrdit nebo vyvrátit, zda je to odrůda Bago? Jen prosím, aby příspěvky byly jasně označeny jako... celý příspěvek > |  | Pěstování révy v nádobě, 27.7.2008 Má někdo zkušenosti s pěstováním révy opravdu jen v nádobě doma? Je to možné díky přísnému řezu nebo je pro to vhodná některá odrůda? |  | Bago (Baco), 21.7.2008 to host Martin: Pokud chcete více informací o jiné odrůdě než je Baco, doporučuji založit (nebo vyhledat už možná existující) nové téma s příslušným názvem, podstatně lépe se to potom hledá. |  |
|  | Bago (Baco), 15.7.2008 K té rozdílnosti názorů - i já jsem se s tím setkal, prostě každý může mít naprosto jiný vkus. Ale zajímavý je především názor, že ve skutečnosti se jedná v různých případech o různé odrůdy vinné révy, a tedy proto může docházet k popsaným rozporům.... celý příspěvek > |  | Bago (Baco), 14.7.2008 Díky za příspěvek, těším se na slíbené rozsáhlé zprávy. |  | Bago (Baco), 13.7.2008 Díky za radu, tento odkaz na Baco noir opravdu funguje. |  | mochyně peruánská, 13.7.2008 A ještě jedna věc. I když lze mochyni peruánskou bez problémů pěstovat mimo skleník, tak z důvodu jejího delšího vegetačího období je velmi vhodné ji předpěstovat podobně jako papriky nebo rajčata. Zkrátka, pokud si sami připravujete sadbu rajčat... celý příspěvek > |  | mochyně peruánská, 13.7.2008 Mochyni peruánskou jsme kdysi pěstovali. Rostlina má vzrůst a stavbu přibližně jako paprika, jen roste trochu bujněji. Plody jsou nejen podle mého názoru velmi chutné, a souhlasím i s již uvedeným názorem, že je dost těžké je k něčemu přirovnat. Je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|