|
Příspěvky uživatele - 12.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Seřízení karburátoru Walbro WT 805, 25.12.2009 mam ten samej problem s pilou poulan 2250 mužete mi nekdo poraditjak ji serídit po lopatě aby tomu porozuměl i amater, díkpotřebuji seřídit T.L..H. |  | Problém motor Briggs Stratton 15,5 HP, 23.10.2009 Není označení GDI pro diesel? |  |
|  | Anglické růže - licence v ČR, 15.8.2009 dobrý den...
myslíte správně :) opravdu má licenci |  | Choroba sazenic rajčat při předpěstování, 27.5.2009 Dobrý den,
Váš problém je i naším problémem. Marně hledáme příčinu a byli bychom rádi, pokud se ozve někdo, kdo ví čím to je. Díky. |  | Rybízová štáva, marmelada - ako lisovat?, 22.7.2008 Mohu se, Danielo, zeptat, jaký typ el. lisu používáte? Mně se totiž zatím nic podobného nestalo. Tedy vlastně stalo, ale jen v případě ručního lisu. Několikrát během práce jsme museli celý lis rozmontovat, umýt a zase složit, abychom mohli pokračovat... celý příspěvek > |  | Rybízová štáva, marmelada - ako lisovat?, 20.7.2008 Babička též používala celá léta na oďšťavnění ruční lis. Několikrát jsem si to zkusila, ale je to hrozná dřina. Musel tedy odšťavňovat manžel. Když nám pak ježíšek nadělil nějaké penízky, rozhodla jsem se investovat do elektického odšťavnňovače Omega... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|