|
Příspěvky uživatele - 81.144
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pěstování rajčat v pařeništi, 29.4.2023 Pane Vladimíre, do truhlíku by se kravěnec našel, nejsem škrt. ;-) Já se se svou zahradou chtěl přihlásit do pořadu Farmář hledá ženu, protože jak jsem to tam sledoval, tak někteří ti rolníci tam byli fakt jen malí kozaři. Bohužel už je to v krachu a... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat v pařeništi, 29.4.2023 První noc venku u země těsně pod 0, druhá noc -4 (topil jsem ve skleníku), třetí noc -3. Skleník i pařeniště ok, ale zelené plůdky meruněk kterých na některých stromech i po těch silných mrazech v květu bylo kupodivu dost to poškodilo. |  |
|  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 29.4.2023 Já stříkl nejcitlivější jablon Mantet a mladé hrušky Merpanem. |  | Mráz ve vegetačním období, 29.4.2023 Nejvíc u nás v Chřibech bylo - 4 u země, v korunách kolem -2 až -3 (mrazová kotlina), i když jsem někde zatopil, zelené plůdky i tak opadávají... Snad něco zůstane. |  | Réva 2022, 20.4.2023 Váženi přátelé mého vinohradu, na památku již třetího zmizelého kocoura, vyhlašuju měsíční smutek. Nezoufejte, já se zase vrátím. |  | Pěstování rajčat v pařeništi, 20.4.2023 Pane Vladimíre, ono není závidě co. Jenom co to je hrabání a sušení sena, pěstování krmné řepy. Je fakt že si dá výpresky a nebo i nějaká ta jablka, i jiné přebytky ovoce a zeleniny. Ale hnoje stejně není ani na poloviční plochu. Ale když je na... celý příspěvek > |  | Rakovinné odumírání větví peckovin, 20.4.2023 O vašem marném boji s dírkovitostí jsem zde četl několikrát pane Petře, třeba to letos bude lepší. Akorát škoda, že višně budou letos rozkvétat do deště, pokud budou mít rosničky pravdu. Naše višen je hodně fajnová... Mám demižon merunkovice a chtěl... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat v pařeništi, 20.4.2023 Před chvilkou jsem vysadil do toho teplého pařeniště ten poslední květináč se salátovkama. Uvidíme jakou to kravské lejno bude mít čarovnou moc. Dal jsem tam meteostanici s paměti, jsem zvědavý kolik tam bude zítra ráno. Na balkoně jsem lehce... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat v pařeništi, 20.4.2023 Nezmrzlo nic, ale stará kočka využila toho, že kocour který nedělá žádné problémy není ve skleníku, to je tam jeho rajon a jiné tam nechodí, nastěhovala se tam a rozválela ty sazenice okurek a taky vylámala pupeny podnožévé révy na některých... celý příspěvek > |  | Rakovinné odumírání větví peckovin, 20.4.2023 Co naděláme? Snad jezdit nakupovt do Německa tak jako někteří pro všechno... |  |
|  | Rozkvétání slivoní, 20.4.2023 Stanley mám pár stromků kvůli opylení ze dvou zdrojů, možná ze tří ale nyní si nejsem úplně jist a musel bych prohrabat všechny lístečky. Ale zatím nekvete ani jeden. Ono já jsem některé ty první odrůdy vysazoval jen na kvas, to bylo kolem roku a po... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat v pařeništi, 20.4.2023 Pane Vladimíre, k večeru bylo u země při nule, ty -2 byl tentokrát jen pokus předpovědět počasí... Jak se říká, nemohou mít každý den meteorologové posvícení. Ale dívám se jen z okna a soudím podle toho, že není jinovatka... |  | Rozkvétání slivoní, 19.4.2023 Já mám v šuplíku cedulky od Joja, taky bylo přes náš e-shop z Polska a pak Jojo z druhého zdroje při osobním nákupu v jiné prodejně. Jedny jsou červené a druhé bílé. Kocour se asi ztratil, je to špatné znamení, s trnkama je letos amen. Před chvilkou... celý příspěvek > |  | Rakovinné odumírání větví peckovin, 19.4.2023 To víte pane Petře, prodat se musí všechno... U stromků to asi nikdo nepřizná, že jsou minimálně dvě kategorie zákazníků. Ale u prodeje osiv na fakturu to někdy bývá napsáno, že semena jsou jen pro hobby použití... Takže pokud byste chtěl set jako... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat v pařeništi, 19.4.2023 Moc pěkné to máte. Moje konstrukce má jen jednoduchý trojúhelníkový tvar, nepoužívám mulčovací textilie a ani kapkovou závlahu. Jo já dnes vykopal poslední štreku odvodnovacího příkopu, aby bylo Medardovi jasné, že už mu definitivně odzvonilo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|