 |
Příspěvky uživatele - 29.249
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slivky, ringloty a mirabelky v jednom kvase, 9.12.2022 Destilát z durancií a švestek se mně jeví nejpřijatelnější kombinace. Předpokladem je zralé ovoce, které lze setřást bez velkého násilí.To se ale nemusí v každém roce podařit a ze všeho nejdůležitější je nenechat shnít úrodu peckovin pod stromy.Jarní... celý příspěvek > |  | Jablečný kvas v chladu, 20.10.2022 Zateplení na 15 až 18 st.určitě pomůže.Příště dejte na nádoby zateplovací obaly, aby se ve stodole ukdržel déle kvasný pochod v nádobách.
AB |  |
|  | Jablečný kvas po 3 týdnech hotov?, 15.10.2022 Padaná jablka jsou konzumně dost zralá a sladká.Tím, že jste je sešrotoval a přisladil, jste ve stabilní teplotě mohl kvasný pochod zrychlit.Škoda, že jste nezměřil cukernatost drtě na začátku kvašení.Ale i tak si myslím, že je proces kvašení u svého... celý příspěvek > |  | Meruňky 2022, 22.5.2022 Loňská pohroma u rzivosti hrušek nás nutí přemýšlet, co nás ještě všecko čeká.Letošní výskyt mšic je důkazem, že bez ochrany to dál asi už vůbec nepůjde. Rzivost se objevila překvapivě i tam, kde jalovce nejsou.
Zahrádkáři asi nebudou mít o... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|