|
Příspěvky uživatele - 121.190
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Muchovník nerodí, 3.5.2022 Bazu (bez) Haschberg mi predali veľmi malú - vysokú len cca 20 cm, keďže som ju kupovala cez internet, netušila som, že mi pošlú také chúďatko, vždy som si myslela, že baza je divoký ker, ktorý s rastom mať problém nebude, ale je to inak, i keď asi... celý příspěvek > |  | Muchovník nerodí, 3.5.2022 Vďaka za informáciu o hnojení. Je pravda, že som to brala dosť nedôsledne s tým hnojením. Na balení písali, koľko treba dávať v gramoch k rastline, ale mne to prišlo zložité vážiť hnojivo, keďže odmerka v balení hnojiva nebola. Tak som dala za hrsť,... celý příspěvek > |  |
|  | Muchovník nerodí, 2.5.2022 Chcem sa spýtať, čo sa dá urobiť so "zababčeným" kríkom? Mám ten problém u bazy. Má po troch rokoch 20 cm. Pred rokom som ju vybrala zo zeme, narušila som koreňový bal, pohnojila ju, zalievam ju, ale aj tak nerastie. Vyzerá to na vyhodenie, neviem či... celý příspěvek > |  | Muchovník nerodí, 2.5.2022 Som v pestovaní muchovníkov začiatočník, preto sa pýtam na skúsenosti skúsenejších, lebo neviem, či je normálne, že muchovní má striedavú plodnosť alebo ja robím nejakú chybu, lebo by som bola radšej, aby rodil menej každý rok, než by mal rodiť len... celý příspěvek > |  | Muchovník nerodí, 2.5.2022 Ja si skor myslim, že nerastol, lebo všetko išo do kvetov a plodov, lebo dosť kvitol a rodil už prvý rok po vysadení. Kupovala som ho väčší, na jar v kontajneri obsypaný kvetmi a dalsí rok tiež velmi kvitol a rodil, tak asi nemal silu už na rast. Asi... celý příspěvek > |  | Muchovník nerodí, 1.5.2022 Zrejme ste si neprečítali o čom je táto diskusia, súdiac podľa vášho komentára. Je o tom, že muchovník vôbec tento rok nekvitne, teda ani nebude rodiť a mám záujem mu pomôcť k tomu, aby rodil každý rok, nie jeden rok veľa a ďalší rok nič. |  | Muchovník nerodí, 1.5.2022 Je to pekné prirovnanie, budem sa teda o miminko poriadne starať a uvidím, či sa mi podarí dosiahnuť pravidelnú plodnosť, či bude mať tendenciu k striedavej rodivosti. Lebo pretrhávať kvety sa mi velmi nechce. |  | Muchovník nerodí, 30.4.2022 Ďakujem za rady. Jahody som odstránila v okolí cca 50 cm okolo a tiež som ich zahnojila. Tak dufam, že si oddychne a najneskôr o rok zase zarodí. Je pre mňa novinka, že by mohol ešte neskôr na jar zakvitnúť, to by bolo super. |  | Muchovník nerodí, 30.4.2022  Dala som k nemu hrsť cereritu minulú jar, asi to bolo málo. Nechcela som ho veľmi hnojiť, lebo som sa dočítala, že nepotrebuje veľmi hnojenie. Tiež ma to napadlo ako najviac pravdepodobné, že sa vyčerpal, lebo minulý rok rodil veľa. Prikladám fotku... celý příspěvek > |  | Muchovník nerodí, 28.4.2022 Dobrý deň, chcem sa opýtať, či je bežné, že muchovník niektoré roky nerodí. Rodil hneď prvý rok po vysadení, tiež druhý rok pekne rodil. Teraz je tretí rok, čo sme ho kúpili a vôbec ani nekvitne. Tiež ani veľmi nerastie. Pritom zima bola na naše... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|