Příspěvky uživatele - 229.78

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Muchovník nerodí, 2.5.2022
To, že neroste, není to přílišnou péčí? Jak často zaléváte? Tříleté muchovníky bych prakticky nezaléval.
Rubin+Idared, 20.4.2022
Chce to shánět aspoň o měsíc dříve. 
Pavlonie plstnatá, 18.4.2022
Kdy přesadit? No hned. Ta vhodná doba je pomalu pryč. Opadavé stromy se přesazují taktéž brzy na jaře, v době vegetačního klidu. A ten už končí.
Jak zastřihnout, 8.4.2022
Jestli to nebude tou zálivkou. Stromky se zalévají první rok, pak už spíše ne.
Co je to za rostlinu? Určení, 5.4.2022
Lýkovec jedovatý
Poškozená borůvka, 22.3.2022
Jestli ostatní rostou a tato ne, budou nejspíš poškozené kořeny. Než zachraňovat a čekat co to udělá, nahadil bych ji jinou. Vyměňte však taktéž co nejvíc zeminy.
Sadenice vinica chradnu,vysychaju, 20.3.2022
Platí to v podstatě u všech sazenic. Po sezóně, v zimě mají stromky zásobní látky, které vyženou na jaře nové výhony. Po růstu výhonů jsou zásobní látky prakticky vyčerpané. Jestli tyto nově narostlé výhony na jaře odstřihnete, pochybuju, že Vám... celý příspěvek >
Hakuro Nashiki, 13.3.2022
Jestli se vrba řeže každoročně, může se ořezat i v únoru, březnu. Pak mají delší výhony. Třeba košíkářské.  To však nemusí platit pro radikální řez. Počkejte, až začne rašit. Klidně až začátkem května.
Hakuro Nashiki, 12.3.2022
Počkal bych tak aspoň měsíc. V tuto dobu radikální řez nemusí přežít. Třeba klasickou vrbu je lépe ořezat až po odkvětu "kočiček"
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika