Příspěvky uživatele - 1.200

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Velvet, vše co o ní víte, 5.6.2020
Jelikož broskvoň Velvet byla ze Spomyšle, tak nějakým kouzlem na ní vždycky dozrály nějaké nektarinky!
Leala, 5.6.2020
Viděl bych to Petře na ne zcela zdařilé foto, nebo na povedenou fotomontáž.
Druh borovice, 18.5.2020
Pinus Cembra (borovice Limba).
Bohutická ananaska, 18.5.2020
Bohutickou mám asi 5 let, zatím každoročně květy nebo malé plůdky pomrzly.Bohutická ananaska bude patrně nesprávné pojmenování pro Znojemskou meruňku (Ananasová velká),letošní mrazivé jaro nějakým zázrakem pár meruněk na Znojemské přežilo.
Moni, 18.5.2020
Mi se ty žluté listy taky nějak nepozdávaly tak jsem použil dvě dávky listové výživy (Fytovit a hnojivo do sucha Agroleaf power),no a najednou "brčál".Taky jsem chtěl nechat pár švestiček na vyzkoušení, ale jarní mrazy byly proti.
Kadeřavost na jap. švestce?, 16.5.2020
Japonské slivoně se pro naše podmínky nehodí, pěstují se se v nejteplejších oblastech Jižní Evropy (Itálie, Španělsko,Řecko, Turecko a nejteplejší oblasti Francie).Potřebují delší vegetační období, jsou poškozovány zimními a jarními mrazy a kvetou... celý příspěvek >
Insekticid Mospilan, 10.5.2020
6 hodin je O.K.
Top ten = deset nejlepších, 10.5.2020
Rané odrůdy jsou v mých podmínkách (severní Valašsko) nepěstovatelné.Po mírných zimách se začínají probouzet čím dál tím dřív (absence inverzního počasí - téměř celou zimu převládá slunečné počasí) a jsou často poškozovány zimními a jarními mrazy.Do... celý příspěvek >
Žluté skvrny na listech, 10.5.2020
Viděl bych to na přehnojení dusíkem a na některých listech jsou patrné příznaky PPV (šarky).
Nemocná švestka, 9.5.2020
Nejspíš to bude virového původu.Zřejmě "virová praskavost kůry slivoní".Podobně jako virová šarka je tato choroba neléčitelná.
Deformace listů slivoní, 9.5.2020
Mkněte na vlákno o řádek níž.Bejlomorka váčkotvorná.
Semenac blumy z marketu, 9.5.2020
Na 99,9% z toho bude úplně jiná odrůda.Japonské slivoně a jejich kříženci jsou cizosprašné a vstup do plodnosti u semenáčků může trvat 10 let i více.
Škůdci na slivoňi, 8.5.2020
Někde tu je vlákno choroba nebo škůdce na listech, nebo tak nějak.Mělo by se jednat o Bejlomorku váčkotvornou.
A je po meruňkách, 8.5.2020
2 -3°C přes den až tak nevadí, jen at´ to nespadne pod nulu v noci.Meruňky a broskve dostaly slušně na frak, některé slivoně budou jen tak do knedlíků.Nejhůř dopadly hrušně, Wiliemska a Boscova nemají nic na Abate Fetel zbyly 2 a na Komisovce 8... celý příspěvek >
Napadené švestky, 6.5.2020
Proti halčivci je nejlepší zasáhnout při nalévání pupenů sírou Sulka, Kumulus.Teď už je to problematičtější.Částečně pomáhají akaricidy.Tři postřiky po 10 dnech Vertimec - Nissorun 10 WP - Vertimec.Ještě můžete zkusit Kumulus, Sulku už raději ne.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika