Příspěvky uživatele - 98.80

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vytápění foliovniku, 10.1.2022
Jina už ani nepestuji, ale pan PP mi připomněl stupicke, které jsem naposledy zkoušel na balkoně ještě paneláku. Tenkrát se oznacovalo jako nejrannejsi rajce, letos zkusím asi i to. Tomáš
Vytápění foliovniku, 10.1.2022
Sklenik nemám, ale zkusím pár kousků déle udržet za oknem. Děkuji za odpověď. Tomáš
Vytápění foliovniku, 8.1.2022
Můžu se zeptat kdy je cca vysevate a kdy je vysazujete do foliovniku? Pokud by bylo možné rajčata sklízet v polovině června, považoval bych to za velký úspěch... Tomáš
Koukal jsem po obloukovych kde výrobce uvádí že jsou do takových podmínek. Sklo je mi mnohem sympatictejsi, ale všude čtu že nemá tak dobre tepelneizolacni schopnosti. Myslíte že v klasickém skleníku bude podobné klima jako v polykarbonátovém 6 mm?
Děkuji za mnoho užitečných příspěvků. Ikdyž mě nepotěšily, ušetřily mi minimálně 4 tis za foliovník a jednu neúspěšnou sezónu. Máme zahrádku 490 mnm na kopci(dost větrno) a dopěstovat rajčata se mi daří až v průběhu srpna, papriky se povedly jen... celý příspěvek >
Vytápění foliovniku, 7.1.2022
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda by se nenašel někdo kdo se pokoušel prodloužit pěstební období ve foliovniku např. přímotopnym ventilátorem. Aby např. šla rajčata a papriky do něj dát na začátku dubna. Má to smysl, bude to fungovat? Děkuji... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika