|
Příspěvky uživatele - 10.43
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kordia je nepřekonaná, 22.4.2021 Na podzim v téměř každé ovocné školce, např. Vysokokmeny.cz
V tuto dobu (těsně před koncem sezony) asi nikde....ale hledejte, google a čert nikdy nespí... |  | Nerodiaca Ringlota Ontario, 21.4.2021 Je to příliš hlubokým každoročním střihem. |  |
|  | Jak na nové výhonky na hrubém seřezání staré poškozené švestky, 18.4.2021 ...a proč ta šikmina?...masakr motorovou pilou !!! |  | Macoun, 13.4.2021 ..a jak si stoji Macoun proti Spartanu? |  | Rez tresne, 5.4.2021 čím důraznější řez, tím (v této fázi) větší přítuskty.
Doporučuji ostřídat až v době sklizně.
Když ji necháte plodit, přibrzdí se růst. |  | Kadeřavost broskvoně 2021, 2.4.2021 používám Silwet star
J.A.R.
|  | Hrušně - špinka a susené hrušky na Valašsku, 31.3.2021 ..a jaké odrůdy prodává? |  | Zčernání květů hrušně - čím stříkat do květu?, 25.3.2021 Když nemáte foto poškození, podívejte se zde a zde.
pokud ji nevykopete, zdokumentujte postupně poškození krok za krokem. Já bych ale nečekal a preventivně hrušku odstranil.
|  | Stromy zo školky - čierne konce - reklamovať?, 23.3.2021 předpokládám že jsou to nevyzrálé konce výhonů, proto jsou přemrzlé.
pokud je zbytek letorostů v pořádku, stačí více sestřihnout. chtělo by to ale foto celého stromku i letorostu popřípadě korunky, |  | Co k Bohemia, 21.3.2021 Dobrými opylovači jsou: Elstar, Fuji, Gala, Golden Delicious, Golden Reinette, Granny Smith, Melrose, Opal, Pinova, Rajka, Rubinola, Spartan, Starking a Topaz a spousta jiných odrůd například okrasných.
Nikdy jsem to neřešil, včely a jiný hmyz... celý příspěvek > |  |
|  | Řez špičáku třešně, 15.3.2021 Všichni jsme nějak začínali, první mně učil děda.
Tazatel si bude muset zaradit a sazenici zastřihnout tak aby to pro něj bylo co nejjednodušší.
J.A.R. |  | Určení odrůdy jabloně, 15.3.2021 Myslel jse si také na Hvězdnatou renetu, odpovídalo by i to bílé tečkování.
|  | Řez špičáku třešně, 15.3.2021 Já to dělám takto :
ponechám tři pupeny, ostatní odstraním, až mají cca 20cm dva spodní zaštípnu (jen špičku) a nechám růst jen středový.
Dva spodní jsou jako záloha a listy podporuji růst střeďáku. Další jaro je odstraním (ty spodní... celý příspěvek > |  | Spon pri podpníku wavit, 7.2.2021 Ožerou stromky |  | Temano, 22.1.2021 Nectavis, Promis, Tolar jsou klony nebo semenáčky švestky Domácí. Temano je pravděpodobně klon švestky Zimmerovy.
J.A.R. |  |
 |
|
|
|