Příspěvky uživatele - 10.43

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kordia je nepřekonaná, 22.4.2021
Na podzim v téměř každé ovocné školce, např. Vysokokmeny.cz V tuto dobu (těsně před koncem sezony) asi nikde....ale hledejte, google a čert nikdy nespí...
Nerodiaca Ringlota Ontario, 21.4.2021
Je to příliš hlubokým každoročním střihem.
Jak na nové výhonky na hrubém seřezání staré poškozené švestky, 18.4.2021
...a proč ta šikmina?...masakr motorovou pilou !!!
Macoun, 13.4.2021
..a jak si stoji Macoun proti  Spartanu?
Rez tresne, 5.4.2021
čím důraznější řez, tím (v této fázi)  větší přítuskty. Doporučuji ostřídat až v době sklizně. Když ji necháte plodit, přibrzdí se růst.
Kadeřavost broskvoně 2021, 2.4.2021
používám Silwet star J.A.R.
Hrušně - špinka a susené hrušky na Valašsku, 31.3.2021
..a jaké odrůdy prodává?
Zčernání květů hrušně - čím stříkat do květu?, 25.3.2021
Když nemáte foto poškození, podívejte se zde a zde. pokud ji nevykopete, zdokumentujte postupně poškození krok za krokem. Já bych ale nečekal a preventivně hrušku odstranil.
Stromy zo školky - čierne konce - reklamovať?, 23.3.2021
předpokládám že jsou to nevyzrálé konce výhonů, proto jsou přemrzlé. pokud je zbytek letorostů v pořádku, stačí více sestřihnout. chtělo by to ale foto celého stromku i letorostu popřípadě korunky,
Co k Bohemia, 21.3.2021
Dobrými opylovači jsou: Elstar, Fuji, Gala, Golden Delicious, Golden Reinette, Granny Smith, Melrose, Opal, Pinova, Rajka, Rubinola, Spartan, Starking a Topaz a spousta jiných odrůd například okrasných. Nikdy jsem to neřešil, včely a jiný hmyz... celý příspěvek >
Řez špičáku třešně, 15.3.2021
Všichni jsme nějak začínali, první mně učil děda. Tazatel si bude muset zaradit a sazenici zastřihnout tak aby to pro něj bylo co nejjednodušší. J.A.R.
Určení odrůdy jabloně, 15.3.2021
Myslel jse si také na Hvězdnatou renetu, odpovídalo by i to bílé tečkování.
Řez špičáku třešně, 15.3.2021
Já to dělám takto : ponechám tři pupeny, ostatní odstraním, až mají cca 20cm dva spodní zaštípnu (jen špičku) a nechám růst jen středový. Dva spodní jsou jako záloha a listy podporuji růst střeďáku. Další jaro je odstraním (ty spodní... celý příspěvek >
Spon pri podpníku wavit, 7.2.2021
Ožerou stromky
Temano, 22.1.2021
Nectavis, Promis, Tolar jsou klony nebo semenáčky švestky Domácí. Temano je pravděpodobně klon švestky Zimmerovy. J.A.R.
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika