|
Příspěvky uživatele - 143.39
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ořechovec pekan, 7.11.2021 Už se dají koupit odrůdové stromy, ale podle mapy rozšíření v USA se mi nezdá, že vydrží naše počasí. |  | Lasice doktor zahrady, 7.11.2021 Lasičky jsou velikostně různé, dokonce je dříve lidé považovali za dva druhy. Ty malé se protáhnou myší dírou úplně hladce, mi lovily myši pod polystyrenovým zateplením. Bohužel, pro kočky jsou konkurence a tak je loví. Moje kočky chytají vše, co se... celý příspěvek > |  |
|  | Kidd´s orange, 7.11.2021 Letošní Kidovo mělo jádřincovou hnilobu minimálně, pár jsem vyřadila shnilých, ale spíš to bylo poškozené zvenku. Pěkná jsou odložená v bytovkovém sklepě a k jídlu, horší jsem nechala na nevytápěné podestě a rozhodně nejsou moučnatá. Podotýkám, že z... celý příspěvek > |  | Pružiny k natažení řemenu nožů zahr. traktoru, 3.11.2021 U malé sekačky to byl volný řemen, pružina vypadla, jak byla volně. |  |
|
|
|