Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Halehaven a Fairhaven, 31.10.2023
V podstatě není o čem psát a tedy co číst. Pár plodů po mrazech vydrželo a začalo zrát a postupně to kosila monilie. Takže jsem stěží ochutnal a i když mám nějak uloženo, že FH byla lepší než FM3, tak letos tomu bylo naopak. Bohužel ten stromek velmi... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 31.10.2023
Při vší úctě, ono to nedochází nejen vám, ale řadě diskutujících. Prostě odmítají pochopit, že v zimě a na podzim je tady málo světla a chlad. Ty rostliny to vnímají a odmítají pracovat v takových podmínkách. Nejpozději v listopadu to všechno... celý příspěvek >
Kultivátor, který i "ryje", 28.10.2023
Tak jak, kolegové rotavátoroví oráči, už jste to zvorali? Já ano, dnes za příjemného podzimního počasí, ani horko, ani zima, a za téměř ideální vlhkosti půdy, nic se nelepilo. Se slzou v oku jsem vzpomenul na obracáček Vari, s kterým to přece jen... celý příspěvek >
Matčino a Rajka, 26.10.2023
Ochutnal jsem teď první plody Rajky. Pomalu už nevím, proč jsem ji sázel, asi jako jednoho z prvních rezistentů. Jablka čistá, krásně vybarvená. Chuť vyrovnaná, ale zcela bez aroma, neutrální. V popisu v databázi popisují chuť jako výtečnou, já se... celý příspěvek >
Vyber a umiestnenie jabloni (a dalsich) - zacinajuci zahradkari, 25.10.2023
Souhlasím, architekt tam vetkne tři tunové balvany, zasadí trs pampové trávy a vysype oblázky. Sníst dva vysokokmeny třešní může být záhul na žlučník. Rozhodně je dobré dát třešeň na málo vzrůstné podnoži. V ostatním souhlasím s paní Lídou.
Mýdlo draselné: Přírodní spojenec v boji proti škůdcům na rostlinách, 24.10.2023
Není to dobře napsaný příspěvek. Je to jen komerční omáčka, bez významu pro praktické použití. Jeslti víte jak to použít, kdy, v jaké koncentraci, jakým způsobem, dejte vědět.
Mýdlo draselné: Přírodní spojenec v boji proti škůdcům na rostlinách, 24.10.2023
 Hezký rozklad, ALE1. Dá se to dnes koupit v nějakém malém balení? Pamatuju, že na vojně nám to mazáci z desetikilové pixly naplácali na chodbu a tu jsme pak museli vydrhnout a vytřít. ALE2. Draselné mýdlo vzniká reakcí hydroxidu a nějaké mastné... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 24.10.2023
Je to přece vaše hodnocení, vaše rozhodnutí. Podstatné pro mně je, že je to rychlé a bez námahy. Hlodat nějakou rýhu se mi nechce. Hloubku vrtání mečíků odhaduju asi na 15 cm, něco se sesype do díry.
Rajčata 2023, 23.10.2023
Postřehy (u rajčat) nemám, protože na okraji záhonu jsme museli nasázet macešky a nemůžu kořeny vyrývat.  Tak jsem to u země ustříhal a vytahám to zjara. Ale mám postřeh u mečíků, ty jsme sázeli vrtákem, já jsem vrtal a babička sázela. Šlo to... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 22.10.2023
Rajčata už mám týden zlikvidovaná, už je přešel mráz. Zlikvidoval jsem i papriky ve skleníku. Stejně teď už je krátký den a celkově chladno, rostliny nemají výkon. Je zbytečné odsouvat si tu práci na pozdější dobu.
Poškozený stromek - má šanci?, 21.10.2023
Nedávno jsem viděl video pana Urbánka, který doporučuje jak takové rány léčit. Prodávám, jak jsem koupil, nezkoušel jsem. Jde o to, že se rána ováže a zatáhne něčím pružným a nepropustným. Bez jakéhokoliv zamazávání, nebo zatírání balzámem. P.... celý příspěvek >
Řízkování maliníku, 21.10.2023
To nemám tušení, dělám to "vod voka". V nějaké knížce to bude.
Řízkování maliníku, 20.10.2023
To se vám brzy rozroste tak, že sazenice nepoznáte. Běžně se jen odstraňují slabé nebo nemocné výhony. Když je to moc husté, něco se může vystříhat.
Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 16.10.2023
Všechny tyhle biohouby jsou na houby. Mimoto, je to houba a funguje asi tak jako pes, který štěká nekouše. Ovšem na tahání peněz z kapes zoufalých zahrádkářů jsou houby, hlístice a roztoči zlatý důl.
Rajčata 2023, 16.10.2023
Tak to je chyba ve zpracování řetězce. Stane se, ale když se stane, mělo by se odestát a ten parser upravit, aby tohle nepovolil.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika