|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Halehaven a Fairhaven, 31.10.2023 V podstatě není o čem psát a tedy co číst. Pár plodů po mrazech vydrželo a začalo zrát a postupně to kosila monilie. Takže jsem stěží ochutnal a i když mám nějak uloženo, že FH byla lepší než FM3, tak letos tomu bylo naopak. Bohužel ten stromek velmi... celý příspěvek > |  | Pěstování ozimé zeleniny, 31.10.2023 Při vší úctě, ono to nedochází nejen vám, ale řadě diskutujících. Prostě odmítají pochopit, že v zimě a na podzim je tady málo světla a chlad. Ty rostliny to vnímají a odmítají pracovat v takových podmínkách. Nejpozději v listopadu to všechno... celý příspěvek > |  |
|  | Kultivátor, který i "ryje", 28.10.2023 Tak jak, kolegové rotavátoroví oráči, už jste to zvorali? Já ano, dnes za příjemného podzimního počasí, ani horko, ani zima, a za téměř ideální vlhkosti půdy, nic se nelepilo. Se slzou v oku jsem vzpomenul na obracáček Vari, s kterým to přece jen... celý příspěvek > |  | Matčino a Rajka, 26.10.2023 Ochutnal jsem teď první plody Rajky. Pomalu už nevím, proč jsem ji sázel, asi jako jednoho z prvních rezistentů. Jablka čistá, krásně vybarvená. Chuť vyrovnaná, ale zcela bez aroma, neutrální. V popisu v databázi popisují chuť jako výtečnou, já se... celý příspěvek > |  | Vyber a umiestnenie jabloni (a dalsich) - zacinajuci zahradkari, 25.10.2023 Souhlasím, architekt tam vetkne tři tunové balvany, zasadí trs pampové trávy a vysype oblázky. Sníst dva vysokokmeny třešní může být záhul na žlučník. Rozhodně je dobré dát třešeň na málo vzrůstné podnoži. V ostatním souhlasím s paní Lídou. |  | Mýdlo draselné: Přírodní spojenec v boji proti škůdcům na rostlinách, 24.10.2023 Není to dobře napsaný příspěvek. Je to jen komerční omáčka, bez významu pro praktické použití. Jeslti víte jak to použít, kdy, v jaké koncentraci, jakým způsobem, dejte vědět. |  | Mýdlo draselné: Přírodní spojenec v boji proti škůdcům na rostlinách, 24.10.2023 Hezký rozklad, ALE1. Dá se to dnes koupit v nějakém malém balení? Pamatuju, že na vojně nám to mazáci z desetikilové pixly naplácali na chodbu a tu jsme pak museli vydrhnout a vytřít. ALE2. Draselné mýdlo vzniká reakcí hydroxidu a nějaké mastné... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 24.10.2023 Je to přece vaše hodnocení, vaše rozhodnutí. Podstatné pro mně je, že je to rychlé a bez námahy. Hlodat nějakou rýhu se mi nechce. Hloubku vrtání mečíků odhaduju asi na 15 cm, něco se sesype do díry. |  | Rajčata 2023, 23.10.2023 Postřehy (u rajčat) nemám, protože na okraji záhonu jsme museli nasázet macešky a nemůžu kořeny vyrývat. Tak jsem to u země ustříhal a vytahám to zjara. Ale mám postřeh u mečíků, ty jsme sázeli vrtákem, já jsem vrtal a babička sázela. Šlo to... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 22.10.2023 Rajčata už mám týden zlikvidovaná, už je přešel mráz. Zlikvidoval jsem i papriky ve skleníku. Stejně teď už je krátký den a celkově chladno, rostliny nemají výkon. Je zbytečné odsouvat si tu práci na pozdější dobu. |  |
|  | Poškozený stromek - má šanci?, 21.10.2023 Nedávno jsem viděl video pana Urbánka, který doporučuje jak takové rány léčit. Prodávám, jak jsem koupil, nezkoušel jsem. Jde o to, že se rána ováže a zatáhne něčím pružným a nepropustným. Bez jakéhokoliv zamazávání, nebo zatírání balzámem. P.... celý příspěvek > |  | Řízkování maliníku, 21.10.2023 To nemám tušení, dělám to "vod voka". V nějaké knížce to bude. |  | Řízkování maliníku, 20.10.2023 To se vám brzy rozroste tak, že sazenice nepoznáte. Běžně se jen odstraňují slabé nebo nemocné výhony. Když je to moc husté, něco se může vystříhat. |  | Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 16.10.2023 Všechny tyhle biohouby jsou na houby. Mimoto, je to houba a funguje asi tak jako pes, který štěká nekouše. Ovšem na tahání peněz z kapes zoufalých zahrádkářů jsou houby, hlístice a roztoči zlatý důl. |  | Rajčata 2023, 16.10.2023 Tak to je chyba ve zpracování řetězce. Stane se, ale když se stane, mělo by se odestát a ten parser upravit, aby tohle nepovolil. |  |
 |
|
|
|