Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sittuv řez třešně, 22.6.2022
Já bych to na švestkách udělal, jinak to naroste do nebe. U třešní se po sklizni nezkracuje, ale odstřihává na nějaké rozvětvení, taky a by se snížila koruna.
Broskve 2022, 22.6.2022
Sice je to oftopic, ale nešť. Podle mně nějaký postřik proti plísni stěží stimuloval kvetení okurek. Podle mých zkušeností okurky kvetou, když se rozhodnou že ano. Každý rok je to jinak, některá léta čekám a ono to trochu kvete a ještě víc padá.... celý příspěvek >
Zkroucene listy rajcat, 19.6.2022
Prosím už nás nemučte těmi rajčaty. Je to podobné, jako jistý zapálený pěstitel rajčat tu před časem popisoval, co každý den s každou rostlinou udělal. A stříkejte furt, čím co vám přijde pod ruku. Ale pak se nedivte.
Jakou techniku na 1000m2 a metr vysokou trávu, 17.6.2022
Já mám při sečení trávy na seno dobrou zkušenost s rovným nožem, nevím, zda se to ještě prodává. Ale je to na rovnou plochu. Seče to výtečně, akorát se člověk urve, jak tahá ty hrstě trávy na řádek. PP.
Zasychání a opadávání plůdků třešně, 15.6.2022
Jen ještě k tomu vysokokmenu. Když neseženete zapěstovaný tvar, vyberete si vhodný nižší, s výrazným terminálem a z něj uděláte vysokokmen jak topol ani nemrknete. U třešně to není problém. PP.
Zasychání a opadávání plůdků třešně, 15.6.2022
Mně tohle dělá Kaštánka taky, příčinu neznám, snad poloha nebo nekvalitní opylení. Když některý plod začne zrát, neomylně jej sežerou kvíčaly. Takže asi 15ti letý strom a zatím jsem neochutnal. O kus vedle Napoleonova plodí slušně.
Rajčata 2022 I, 15.6.2022
S tím bezplísňovým rokem bych počkal až na podzim. U nás prší co dva dny a skoro nemůžu do záhonů na pletí, jak se to matlá.
Travin a kompost, 14.6.2022
No a je vymalováno. Můžete odcouvat s kanónem a uklidit tábor.
Travin a kompost, 13.6.2022
Já nevím o co se tu pořád jedná. O vlastnostech Clopyralidu jsou na internetu bohaté zdroje, prodejce přece nebude nabízet nějaký neutralizátor který zcela jistě neexistuje, nehledě na to, že by to byla další chemie. Řešení je známé a víc není co... celý příspěvek >
Réva 2022, 12.6.2022
Je to fakt závislé na způsobu vedení a využití plodů. Jestli je to stolní odrůda někde na pergole nebo u zdi, může se nechat víc hroznů, tam se nejde na vysokou cukernatost a vyzrálost. Tři očka by znamenalo tři výhony, snad se třemi hrozny. Pak... celý příspěvek >
Réva 2022, 12.6.2022
Taky záleží na tom, kolik jste nechal oček při řezu a kolik je výhonů. Opravdu se to nedá takto určit.
Travin a kompost, 11.6.2022
No on se časem rozloží, ale trvá to dlouho. Ne jako Roundup, který je za pár dnů v půdě pryč. Někde jsem v textech zavadil o nějakých 2000 m2, jestli je to tak, pak ošetřováním takové plochy chemicky proděláte kalhoty. To se musí sekat, jinak to... celý příspěvek >
Čerpadlo Tallas - problem s nasáváním vody, 10.6.2022
Pochopil jste správně tu těsnost, ostatní si musíte udělat sám tak aby ta těsnost byla dodržená. Kdesi jsem četl že existují řešení, kdy se na výstup za čerpadlo dává nějaký zásobník, který slouží k zaplavení čerpadla, ale jak se to realizuje nevím.
Kvetení brambor, 10.6.2022
Má to souvislost, že když kvetou, začíná tvorba hlíz a už se do nich nesmí s rádlem. Že by květy sežraly výnos se nemusíte bát.
Čerpadlo Tallas - problem s nasáváním vody, 10.6.2022
Čítal jste dobře. Je to tak, že dole na sání je sací koš s klapkou, která těsní zpětný tok. Čerpadlo se zaleje jen jednou a pak už je v něm voda furt. Sací potrubí MUSÍ být ABSOLUTNĚ těsné. Pak to funguje.
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika