|
Příspěvky uživatele - 133.197
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Teplota půdy a výsadba (nejen) rajčat, 9.5.2021 Já uvažoval nad tím, že se nebudou rajčata sadit přímo do té biomasy a hnoje, ale že budou odděleny vrstvou zeminy. Takže vlastně by to bylo při jednom trochu hlubším kopání. Jen nevím, jestli při okamžitém sázení po zalití horkou vodou, nemůže... celý příspěvek > |  | Teplota půdy a výsadba (nejen) rajčat, 8.5.2021 Asi bych tu biomasu ještě přelil vařící vodou, na tu dal vrstvu zeminy přikryl, a sadil tak za dva - tři dny, to by se snad měl rozjet proces fermentace, a tím výroba tepla ke kořenům. Ale prakticky jsem toto nikdy neprovaděl. Happy |  |
|  | Kiwi - jakou oporu, 8.11.2020 Jestli jsem to nepopletl, tak mám zasazeny 3 samice a jednoho samce argauty a dvě sazenice chinese. Ale mám sazenice jen cca 150 cm od sebe z důvodu místa. Tak proto uvažuji o vyvazovani k trubce. Happy. |  | Kiwi - jakou oporu, 8.11.2020 Dobrý den pane Vrána, zaujal mě váš příspěvek se způsobem pěstování kiwi inženýrem Vítem. Chtěl bych toto taky z důvodu místa zkusit, jen mi není jasný řez.
Já letos na podzim zasadil sazenice, v předjaří bych měl asi provést zkrácení, u bočních... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|