Příspěvky uživatele - 248.84

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Opěrná zahradní síť z kompozitu, 8.4.2021
taky jsem koukla, taky překližky. Ale když se dá ta síť do vyhledávače, tak se ukáže... Ale píšou, že ji nemají. Jinak vypadá dobře, bezúdržbová, dvě velikosti ok, ale stojí nějak kolem 800,-, což mi na ten účel přijde... celý příspěvek >
Pěstování kanadských borůvek, 8.4.2021
Za mokřený substrát ne, vlhký ano. Kořeny musí mít vzduch. Hloubka díry stačí cca 60cm.   L.
Pěstování kanadských borůvek, 8.4.2021
Květináče ne, ty jsou malé. Potřebujete pro 1ks borůvky díru tak 1m x 1m, vyplněnou rašelinou, kolem dokola v zemi ohraničenou.            Lída
Výsadba stolových vinicov ku stene s malinami, 7.4.2021
A k čemu ta textilie? Maliny ji prorostou. Nejsem vinař, mám jen dvě Izabely cca 1,4 m od sebe pěstované u drátů (tak nějak na způsob vodorovného kordónu). Když mi tam prolezly maliny z vedlejšího ohraničeného záhonu (a to mají zábranu do... celý příspěvek >
Rez tresne, 6.4.2021
Každý má jistě právo na svůj názor. Já svou třešeň řezala jen první roky, teď už ji také nechávám vlastnímu vývoji.           Lída
Sekvoj po zimě, 6.4.2021
Bude mít tmu a vlhko. Stačilo by ho zlehka omotat nebo přikrýt bílou netkanou taxtilií, ta zvedá teplotu o 5°C.           Lída
Rez tresne, 6.4.2021
Kdyby nic jiného, tak se seříznutím podpoří nižší rozvětvení. Spodní větvičky jsou zakrácené jen trochu, ty horní musí být víc, aby nepřerůstaly spodní patro a nepřevzaly dominantní... celý příspěvek >
Rez tresne, 5.4.2021 Obsahuje fotku
To byste ji oholila zbytečně moc. Já bych ji vzala asi takhle, když už má ten dvoják. Anebo neřezat (viz Standa HK), ale to bude vyšší...              Lída
Mraz, 4.4.2021 Obsahuje fotku
Přikládám tabulku, kterou mám už léta uloženou...           Lída
Rez jablone - jak na to, 4.4.2021
A opravdu to chce, jako u všech mladých stromků, udělat kolem stromku mísu bez trávy a plevele na průměr korunky stromku. A zjara přihodit hrstičku Cereritu  .  L.
Rez jablone - jak na to, 4.4.2021 Obsahuje fotku
Škoda, že nevíte, jaké to jsou odrůdy. Pokud by to byly normální, jen na slabě rostoucí podnoži, šlo by to seříznout (třeba viz přiložený obrázek). Pokud by to ale byly sloupovité, tak ty se do výšky neřežou, tam se upravuje boční obrost... ... celý příspěvek >
Rez tresne, 4.4.2021
Počkala bych tak cca 14 dní, až se víc probudí. Pak bych odstranila svislé výhony. Ponechané směřující do stran směrem ven z korunky bych spodní zakrátila tak o 1/3 a horní o 2/3 (aby nepřerůstaly ty spodní),obojí na pupen směřující ven z korunky,... celý příspěvek >
Jaký keř podél plotu, 2.4.2021
Tavoly, trojpuky, forzýtie, pustoryl, vajgélie, šeřík, tavolníky, ibišek syrský, kolkvície... některé z těchto keřů jsou i s barevnými listy. Takový "míchaný" plot je pestřejší, než jednodruhový a je zajímavý celý rok. Mohl by tam klidně být i... celý příspěvek >
Co doporucite?, 1.4.2021 Obsahuje fotku
Tohle je anglická - William Morris .       Lída
Co doporucite?, 1.4.2021 Obsahuje fotku
Jenže tazatel chtěl k řezu, a to ty anglické moc nejsou, i když jsou zas jinak krásné. Ale odbornice nejsem, ty uvedené mám odzkoušené (a pár dalších, jenže u některých z těch dalších je uváděna choulostivost (nádherně vonící Rémy Martin) nebo... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika