Příspěvky uživatele - 248.84

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rouby jabloně, 16.4.2021
Zamazal jste řez na vršku roubu voskem, aby nevysychal? Jinak bych počkala...  Lída
Jaký keř podél plotu, 13.4.2021
Z dřínů je trochu méně rozložitý Cornus mas 'Pyramidalis'.           Lída
Jaký keř podél plotu, 13.4.2021
Ono záleží i na tom, jak si budoucí živý plot představujete. Jestli opravdu jen úzký pás keřů, nebo nepravidelný pás keřů, které v tom případě mohou mít i různou šířku (působí přirozeně a přitom oddělí od sousedů nebo silnice také). Jen jsem se... celý příspěvek >
Je nějaká náhrada za Previcur?, 13.4.2021
Na agromanuálu mají Magnicur Energy...           Lída
Nemoc rajčat?, 12.4.2021
Araucaria se většinou rosí, má ráda vyšší vzdušnou vlhkost, nemůže to být tím?   L.
Nemoc rajčat?, 12.4.2021
Araucaria    ...           Lída
Odpuzovač psů, 12.4.2021
Ocet bych na zahrádce rozhodně nepoužívala všude, maximálně hooodně zředěný někde u rododendronů... Klasický ocet máte 8% kyselinu. Možná samotný pepř nebo chilli .            Lída
Omlazení Třešně, 12.4.2021
Jasně, s třešněmi moc zkušenost nemám, proto jsem taky nechtěla radit. Ale návod na ořezání poloviny délky všech větví bez probrání přehuštěné koruny (proto v ní jsou i poměrně slabé větve) mi nepřipadal "to pravé ořechové". Jsem ráda, že se tady teď... celý příspěvek >
Řez vrby, 11.4.2021
"Specializovaná firma"??? No, jednou před lety si jedna stará sousedka objednala také "odbornou firmu na prořez ovocných stromů" (dodnes mívá v HK inzeráty v novinách). My okolo mysleli, že je chtějí kácet... Jak pak stromy vypadaly, se ani neptejte.... celý příspěvek >
Omlazení Třešně, 11.4.2021 Obsahuje fotku
Možná by to chtělo o kousek níž  ;-))       Omlouvám se, tady je ta čára blbě vidět...-.   L.
Omlazení Třešně, 11.4.2021 Obsahuje fotku
V tomhle si radit netroufnu... Jen malé upozornění - každá uříznutá větev musí mít na konci nějaké své pokračování alespoň malou větvičkou, nesmí se uříznout uprostřed holé části mezi odbočujícími větvemi. Jinak obvykle se koruny snižují v době... celý příspěvek >
Rez tresne, 10.4.2021
V životě se mi při osmičkovém úvazku stromek o kůl neodřel. Právě proto je tam to křížení, aby mezi stromkem a kůlem byl úvazek.Pochopitelně kůl nesmí končit v polovině kmene. Pokud se k němu má vyvázat budoucí terminál, měl by být na jeho... celý příspěvek >
Řez vrby, 9.4.2021
Osobně ji nemám, ale má ji několik sousedů - při řezu vždy nechávají alespoň kousíčky kosterních větví, aby zachovali celkový tvar. Ten řez na fotce mi osobně přijde jemně řečeno příliš radikální a bezcitný k tomu stromu.... celý příspěvek >
Rez tresne, 9.4.2021
Nebojte, stačí to zatím přichytit jen zlehka osmičkovým úvazkem (tzn, že mezi stromkem a kolíkem úvazek zkřížíte - kůra se pak neodře o kolík), přitahovat můžete postupně. Ještě - nezapomeňte, že místo štěpování (pokud je dole) musí být kousek nad... celý příspěvek >
Rez tresne, 8.4.2021
Ano, říkáte to dobře. Jen jste měla dát už před výsadbou ke stromku kolík (na vyrovnávání té ponechané větvičky). Když ho budete zatloukat teď, můžete poškodit kořínky v zemi. Tak příště nejdříve kolík.Takže jednu ostřihněte, odstraňte i ten čudlík v... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika