Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňky 2022, 25.2.2022
Já doufám, že letos přežijeme. Taky doufám, že alespoň nějaké ovoce sklidíme a užijeme. Užívejme dne, páč nevíme dne, ni hodiny-my čekali jaro, zatím přišel mráz... SPCH
Rozrytý trávník, drobné hromádky hlíny, 25.2.2022
Radko, kde žížaly, tam i krtek-leda, že by se k Vám neměl jak podhrábnout. Občas je krtek do zahrady donesen překrmenou kočkou nebo člověkem nepřítelem. SPCH
Najkrajšie voňajuci ker, 21.2.2022
Pěkná kombinace je rozmarýna + okrasné slunečnice - ta první voní, druhá zase více těší oči. SPCH
Nová pohroma ořechů se jménem vrtule ořechová, 21.2.2022
Haná je už ztracená! Minulou sklizeň jsem zachránil jen za cenu mnohahodinového odstraňování mazlavé rubiny, která se hýbala tělíčky bělavých larev, následného praní ořechů v teplé octové vodě. Jádra jsou ok, jejich cena rovna poskytovateli poslední... celý příspěvek >
Jak nabudit samice na připuštění?, 21.2.2022
Hodně suché podestýlky, na pití slabší černý čaj s kapkou citronu a doprostřed kotce lopatku pročurané podestýlky od samce. S připouštěním neotálet. Aby mladí po narození a jejich rozlezení, nebo i roztahání-to, když jejich sání matku bolí, je něčím,... celý příspěvek >
Dva roky po výsadbě nedrží, 21.2.2022
Jestli bude práce odsýpat, tak můžete přesadbu provést hned. Já bych ale stromek nevyndával,  jen okolní zeminu-do cca půl metru od vnějšího okraje balu a do hloubky dvou rýčů důkladně prokypřil, vylepšil příslušným substrátem a gr.hnojivem.... celý příspěvek >
Minaturní les, 21.2.2022
Kdo si hraje, nezlobí. Něco zajde na padlí, něco suchem, jiné přemokřením, na okus... Taky jsme v nížině, tady u nás o několik délek vítězí jasan, následován lískou a bronzovou příčku drží Martina Sáblíková s lípou. SPCH
Odrůdy rajčat, které už rozhodně nechci, 20.2.2022
Souhlasím s tím, že každý z nás má -někdo více, jiný méně odlišné vnímání chutí. I v rámci pokrevně příbuzných -např.já kopr můžu na mnoho způsobů, ale dceři se navaluje jen o něm slyší. Taky s přibývajícími roky je to dost jinak-mně v dětství černý... celý příspěvek >
Rakovina meruňky?, 20.2.2022
Ach jo! Naděje pohasíná-krásná korunka je k ničemu, když je báze postižená-nejspíš mrazové poškození-klidně i několik let zpět, též výkyvy v dodávkách vody-ať už pěstitelem nebo přírodně. Taky je asi stromek tzv.utopen při výsadbě, nebo poklesl... celý příspěvek >
Opět stará třešeň kácet/zkusit zmladit?, 17.2.2022
I kořeny velikého stromu jdou tzv.zmladit-přetnout tak, aby neloupily vodu a živiny, neničily např.studnu, základy budov za hranicí pozemku jeho majitele a zároveň dále žít. Že by byla povinnost pustit na pozemek sousedící za účelem sklizně plodů... celý příspěvek >
Rakovina meruňky?, 17.2.2022
Foto č.2-malá, zaschlá, černající větvička vpravo-asi důsledek monilie-ustřihl bych těsně u silné větve. Kresba na povrchu kůry je pro meruňku typická, že není všude ideálně hladká je běžné, růst neprobíhá vždy stejným tempem, nejen venkovní vlivy... celý příspěvek >
Ostrihana sloni noha beaucarnea zahniva, 17.2.2022
Tak ještě že se nikomu nic nestalo! Třeba to ještě rozchodí, ale naloženo mají dost. Alespoň ta místa řezu s plísní by bylo dobré ještě kousek zakrátit a rány ošetřit-zasypat např.pudrem z popela ze dřeva či prachem z dřevěného uhlí. SPCH
Prosychání trávy na kompost, 17.2.2022
Jde i rozměr kompostovací ohrádky, velikost otvorů mezi dílci stavebnice skrz pohyb vzduchu a výměny plynů s tím spojené, oslunění, nebo přistínění toho depotu, množství travní drti-to se dá klást na cílové místo ihned, jen trochu do šířky rozhrnout.... celý příspěvek >
Jaké pletivo pod vyvýšený záhon?, 17.2.2022
Jde i o množství materiálu a velikost pozemku, který je možno na jeho přeměnu vyčlenit. Jinak podle Vašeho: nikdo nikde neklouzá... soudím, že jste Bůh, neb jen On vše vidí a zná-potom tedy-těší mě, já jsem SPCH.
Jak zastřihnout, 16.2.2022
Zakrsající vršek bych odstřihnul, dlouhý horní výhon zakrátil na pupen nejblíž terminálu nahoru směřující. Ten nepěkný, hranatý, roztřepený, v úrovni půdy plesnivějící+kousek hlouběji nejspíš zahnívající kůl vyměnil za nový, hladký s kruhovým... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika