|
Příspěvky uživatele - 91.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemoc jabloně?, 22.6.2022 Ty květy asi sežehla monilie. Fota celého stromku by bylo možno ukázat? SPCH |  | Broskev po kaderavosti - rezat nebo ne?, 22.6.2022 Je to asi hlavně můj pocit, že mulčování štěpkou není prospěšné-objektivně to zespodu bez přítomnosti dostatku vzduchu zahnívá, v prostřední vrstvě plísně-nic chutného z lidského pohledu a co na to pěstovaná dřevina? SPCH |  |
|  | Nejranější odrůdy meruněk II, 22.6.2022 Tanna-může jít o semenáč? SPCH |  | Nejranější odrůdy meruněk II, 21.6.2022 Střih, řez, rozepírání, vyvazování, závaží-to vše děláte a bez výsledku? SPCH |  | Škůdce na magnolii, 21.6.2022 Hmyzí vajíčka-to neznamená, že musí jít o škůdce. SPCH |  | Broskev po kaderavosti - rezat nebo ne?, 21.6.2022 Myslím si, že na jedno zalití je dobré povrch půdy dvakrát prokypřit. SPCH |  | Udírna z palubek a ztraceného bednění, 21.6.2022 , jen co jsem se narovnal z uctivé poklony směrem k Vám a Vašemu dílu, se vypíšu v návaznosti na Vámi napsané šesté slovo od konce-čehosi podobného, co se zove kadibudka se mi zachtělo. Z důvodu jiných náročných úkolů na mě kladených jsem si ji... celý příspěvek > |  | Usychání vršků rajčat, 21.6.2022 Bývá to i po větrném počasí-mladé, jemné lístky se uplácají, SPCH. |  | Broskve 2022, 21.6.2022 MH-prosím Vás o takovou drobnou technickou: ty opory v místě kontaktu s větvemi máte nahoře uvázané, se žlábkem, či opatřené zprava a zleva hřebíky nebo vruty proti ucuknutí při větru? Díky za odpověď, SPCH. |  | Zkroucene listy rajcat, 18.6.2022 Tak kořeny se nejspíš setkaly s ČÁSTÍ hmoty v půdě, která tu škodlivinu obsahuje a odskákala to určitá, v té chvíli citlivá mladá tkáň. Já bych taky žádné lístky neodstraňoval, ale pokud Vás to uklidní, tak je uštípněte, nebudete ty defekty mít stále... celý příspěvek > |  |
|  | Zasychání a opadávání plůdků třešně, 18.6.2022 Jitko, mohla byste ukázat své stromy třešní na fotkách? Vůbec nebývají prořezávané? Někdy je něčím a čím hnojíte- jakými dávkami? Že by se z toho letošního jevu za příhodných podmínek stalo pravidlo se neobávám, ikdyž každý živý organismus má svůj... celý příspěvek > |  | Neznámý brouk, 17.6.2022 Paní Lído, koukal jsem na atlas brouků-blízko jsou tesaříkovití a kovaříkovití, SPCH. |  | Špané opylení? nekompatabilita? Pomůže roubování?, 10.6.2022 Franto, ve hře je mnoho proměnných. Jedna je, že první třešínku jste asi tzv.strhnul-nechal v jejím nejranějším věku příliš rodit-ona by to nejspíš zvládla, měla-li by ideálu blízké podmínky. Nebo je už starší? To ale nemění nic na tom, že zatím... celý příspěvek > |  | Škůdce na slivoni, 8.6.2022 Ten krokodýlek je larva slunéčka-chraňte jej jako oko v hlavě své, SPCH. |  | Kolik plodů nechat na sloupovité jabloni?, 8.6.2022 Toto už by měla bez problémů donosit, SPCH. |  |
 |
|
|
|