Příspěvky uživatele - 94.165

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kordia je nepřekonaná, 8.7.2021
Do určování třešní bych se nepouště, až na pár vyjímek, jako je odrůda Van. Krátká stopka, křupavá dužnina a plod rozdělený výraznou rýhou na dvě půlky (jako zadek). V.
Nemocná třešeň, 6.7.2021
No, tak to je síla. Vypadávají ty skvrny? Suchou dírkovitostí u nás trpí spíš švestky. Dostalo to ošetření do květu (Signum?). Na třešních dělá předčasný podzim Blumeriella. Ta ale vypadá jinak. Podobné skvrny dělá třeba Colletotrichum.
Élektrická řetězová pila, 14.6.2021
K té ocasce. Zadejte do youtube heslo ocaska a vyjede vám spousta videí, kde řežou vše co popisujete, včetně palety s hřebíkama.
Právní ochrana starých odrůd, 14.6.2021
Hlavní problém tkví v tom, že rouby by měly pocházet z kontrolovaných matečnic, které budou pravidelně testovány. Problematická je hlavně proliferace jabloní, která je ve starých výsadbách celkem běžná. V.
Élektrická řetězová pila, 11.6.2021
Na řetězových pilách, které se málo používají hrozí zalepení čerpadla olejem. Hllavně pokud je eko. Nebyla by pro vás lepší elektrická ocaska?
Angrešt Zlatý fík - nová rezistentní generace?, 10.6.2021
Nová generace=nová odrůda. Tím si odporují. Není možné zapsat novou odrůdu a recyklovat název staré.
Najstavnatejsie stare odrody, 15.5.2021
Tak Matčino má různé dobré vlastnosti, ale šťavnaté moc není. V.
Viac odrôd na jednom strome, 14.4.2021
Pokud by to byly podobné růstové typy, daly by se s tím dělat zajímavé věci.  Třeba můžou mít patra na střídačku.
Viac odrôd na jednom strome, 14.4.2021
Je to proti zažitým pravidlům, ale možné to je. V padesátých letech se zkoušela výsadba ovocných stromů do hnízd.
Omlazení Třešně, 12.4.2021
Nebo můžete teď probrat větve. Zakrátit konce v době sklizně. Zaměřte se na kolmo (vzhůru) nasazené větve. Nechte jen jeden terminál. Myslete i na to, aby se po stromě dobře lezlo. V.
Řez vrby, 9.4.2021
Radši to vracím jen do jednoletého dřeva (každoročně), ale řez do průměru cca 4cm se do konce sezóny zcela zatáhne. Když se neřeže tak prosychá. Takže vypadá to děsivě, ale u této konkrétní vrby je to ok. Žádnou jinou dřevinu bych takto... celý příspěvek >
Květináče papričky - velké množství, 8.4.2021
Firmy co jem zmínil mají podobné ceny. Jen to není přes e-shop. Na druhou stranu 120 kontejnerů taky není žádný super nákup. V.
Květináče papričky - velké množství, 8.4.2021
Další možnost je zeptat se v nějaké realizační firmě (co dělaj zahrady a nepěstujou). V.
Květináče papričky - velké množství, 8.4.2021
Tyhle věci lze koupit v Agro cs, nabo v Sinco Mlazice. Ideálně se domluvte s nějakým zahradníkem, který si tam pojede pro materiál. V.
Novozasadena jablon ma nizko kostrove konariky, 7.4.2021
Zatlučte kůl a vyvázejte (lepší by bylo zatlouct kůl do jámy před výsadbou). Ostříhejte ty pahýly a ten vrchní řez by měl být těsně nad pupenem.  Vygooglete si "řez na pupen".  Letos na stromku nenechte jablka. PS: Těch 70-80cm není... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika