Příspěvky uživatele - 28.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zimaaaaaa, 27.8.2021
Děkuji za tak obsáhlou odpověď. To pk/20 znamená 20 semínek na balení.
Kalkulace polykarb. skleníku (tepelné výpočty), 27.8.2021
Jsem se rozepsal a pak se mi vypnul prohlížeč... Tak znova. Potřebujeme obsah ploch vyjma roviny země. U skleníku 3*6m a 2m výška je obsah 2*6*2+3*2*2+3*6 = 54m2 Dále potřebuji součinitel prostupu tepla U použitých polykarb.... celý příspěvek >
Zimaaaaaa, 25.8.2021
Moc pěkné =)
Zimaaaaaa, 25.8.2021
+ toto Sub-Arctic Plenty Tomato pk/10
Zimaaaaaa, 25.8.2021
Pane Milane, příští rok bych pěstoval pouze determinantní rajčata, nejlépe odolná chladu a s krátkou vegetační dobou. Níže zasílám výběr. Máte nějakou zkušenost s těmito druhy? Asi nechci hybridní semínka. Musel bych pak nakupovat každý rok a... celý příspěvek >
Zimaaaaaa, 24.8.2021
Zítra ráno u nás 7 stupňů. Ješte méně prosím ať PB zmrzne...
Zimaaaaaa, 24.8.2021
To né. Vypádá to, jako kdybyste středem stonku prohnal hnědé barvivo. žádné fazolky ani lentilky vevnitř nejsou =)
Zimaaaaaa, 24.8.2021
Já tu plíseň zpomaluju a zpomaluju ale bohužel už hodně dlouho. Kdyby bylo teplo a svítilo sluníčko tak jsou asi už dozrálá. Jenže moje situace je taková, že rostlina vypadá ok a plody už chytají hněď. To mu asi nezabráním. Rostlina vypadá zdravě,... celý příspěvek >
Zimaaaaaa, 24.8.2021
Kde prosím pěstujete? Abych věděl, kde je špičková sezona na rajčata... Tu na severu můžu úspěšně pěstovat leda tak saláty, fazole, ředkvičky. Ne ještě to nevzdám. Zkusím nějaké odrůdy ze Sibiře. A přemýšlel jsem, že si vyrobím polykarbonátový... celý příspěvek >
Zimaaaaaa, 23.8.2021
Počasí tady na severu je špica. Už tu měsíc jen chčije a chčije a do toho poslední týden jsou večerní teploty kolem 8 stupňů. Vůbec nechápu jak ty rajčata ještě mění barvu. Co u Vás?
Choroba rajčat, lilku, paprik, 18.8.2021
hořkou =), díky za upozornění
A ještě rada, to nenapadené rajče v težce napadené oblasti, jenž již zraje tj. mění barvu dejte na okno dozrát. Ono nebude již sladké, bude chutnat jako rajče z krámu, ale aspoň ho možná zachránite.
Pardn 7g championu (měď) a 7g dithanu (mancozeb)
U rajčat se podívejte jestli je ze spoda listů bílý povlak, to indikuje plíseň bramborovou. PB leze i na stonky a plody. Naprostá nutnost je napadenou část z rostliny odstranit. Většinou (u mě statisticky) se objeví prvně na listech nebo na ulomených... celý příspěvek >
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 17.8.2021
Díky Waltře, díky za info. Chalapeňo =)
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika