Příspěvky uživatele - 6.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčatový hokus pokus - plísni navzdory, 1.2.2019
1.2.19 Včera jsem zahájil novou zahradní sezónu vysetím 5 semínek Kumata. Už na sazenice, které přijdou rovnou ven. Ten dřívější termín je proto, že mají DTM 80, tedy jsou pozdní. Někde výš jsem napsal, že je vyřazuji, ale změnil jsem názor po tom,... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna, 1.2.2019
Díky za povzbuzení. Vlastně Ti musím poděkovat i za ten nápad, tedy myslím mít rajčata celý rok a taky rady. A jasně, i když jsou to hybridy, většinu vlastností nejspíš neztratí. Vycházel jsem z toho, co jsem měl. Hlavním cílem je zmapovat zimní... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - plísni navzdory, 1.2.2019
Musím Vás zklamat: nemám. Bohužel. Milan HP
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna, 1.2.2019
Vladimíre, nejsou ty odrůdy, které navrhuješ, hybridní? Brioso určitě, to jsem našel. Určitě budu muset změnit strategii. Zase je jich příliš mnoho na oknech, stíní si, spodky nejsou osvětleny. Letos jsem vsadil na Eviny odrůdy (Maglia Rosa, Mini... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna, 30.1.2019
Evi, myšlenka rajčatostromů v mém provedení dosedla tvrdě na zadek - po zásluze. I na balkóně v létě bylo vidět, že těch kolem 20l zeminy 3 rostlinám nestačí i přes hojné hnojení. Ty keře daly svůj díl plodů, ale menší než jednotlivci. Možná by... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna, 29.1.2019
Evi, myslím, že to není přehnojováním: stejné příznaky, tedy zaschnutí spodních listů, se projevují i u rostlin, které nebyly hnojeny. Letos to vypadá trochu jinak než loni, ty listy zaschnou zelené (loni žloutly), prostě kolem 1 cm od stonku... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna, 28.1.2019
28.1.19 Dnes jsem sklidil poslední rajče z řízku MM první generace. Ale zároveň jsem i řízek zlikvidoval, protože veškerou energii investoval do těch dvou plodů, které měl, a „zapomněl“ při tom růst. Nebyla šance, že by se vzpamatoval. Ještěže mám... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna, 23.1.2019
Joj, Katko, vy jste se rozjela. Ostatně podobně jako já, jenže mně už chybí prostor, takže ty méně nadějné musím vyřazovat, aby udělaly místo těm zdatnějším. Budete je ještě před dovolenou v březnu přesazovat? Ono je to tak, že čím větší... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna, 21.1.2019
21.1.19 Řízky první generace začínají postupně odcházet (3). Odešel i řízek Startky, který měl dvě rajčátka. Tam jsem to asi způsobil já: znovu jsem odřízl vršek, už když měl plody nasazené. Nezbylo mu dost horních listů. Obecně zjišťuji, že si... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - plísni navzdory, 21.1.2019
To je myslím dobré hozhodnutí, tedy zůstat u Vilmy. Jen pokud bude plně vystavena větru, stejně potřebuje nějakou podporu. Myslím, že minimální objem půdy na jednu rostlinu je 5 - 6 litrů. Tom Thumb neznám, ale vygooglil jsem, že má DTM - čas od... celý příspěvek >
Rajčinové farmy u nás, 19.1.2019
Dám vědět. Můžete se připojit. Upřímně se ale přiznám, že je mi celkem jedno, komu která farma patří a tedy komu jde do kapsy zisk. Podstata věci je v tom, že na Slovensku mají (tedy pokud se to jen nevyváží) k dostání rajčatová rajčata i v zimě.... celý příspěvek >
Evi, opět musím uznat, že si na Slovensku vedete líp než my v Česku. Nevím přesně, ale zatím jsem objevil na netu jen jeden podnik pro celoroční hydroponické pěstování rajčat, a to v Haňovicích na Hané (Zemědělské družstvo). Dokončili stavbu v... celý příspěvek >
Pepé, ty špumprnákle je právě to, co nás baví. Rajčata na sežrání už jsou pak jen vítaný bonus. Čistí pragmatici a tradicionalisti nás považují za podivíny. Dobře jim tak.
Rajčata 2019, 19.1.2019
Vladimíre, nemyslel jsem to úplně obecně, to by byl nesmysl. Asi jsem měl přidat "někdy" nebo "za určitých okolností". A taky jsem vůbec neměl na mysli ranost. S tímhle upřesněním si ale za tím stojím: když vezmu minulý rok, Startky z balkónů byly... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna, 17.1.2019
Katko, vypadají fakt dobře. Gratuluju. Takže kolik máte celkem odrůd a rostlin?  Co se osvětlení týká, napadlo mne, že je potřeba sledovat přírodní cyklus. Nevím ještě, zda je to správně, budu teprve ověřovat, ale je to celkem logické. Malým... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika