|
Příspěvky uživatele - 144.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rozdíl mezi chilli papričkou a feferonkou, 12.9.2016 Z Nové Paky určitě ne. |  | Název stromu, 11.9.2016 Dobrý den. Kdepak, mrkněte na pupeny, toto je klasický stříhanolistý buk, asi kultivar "Asplenifolia". Pokud je to ale mladší strom, tak už to může být i nějaký nový kultivar, od roku 89 se k nám dovezlo hodně zajmavých dřevin. Stanislaw |  |
|  | Seti kořenove zeleniny v září, 11.9.2016 Dobry den, chtel bych se zeptat zda nekdo vyseva ted v zari korenovou zeleninu. Myslim mrkev a petrzel. Zajimalo by me zda prezimuje kdy ji ted vyseju a jeste stihne vyklicit. Prezimuje?? Dekuji |  | Vyvázání jalovců, 10.9.2016 Dobrý den, dle mého je to ale matečnice pro získávání řízků či roubů. Mluví pro to ta podkladová textilie i vzdálenosti rostlin od sebe. Stanislaw |  | Jaká semena vybrat? Semo, NohelGarden, MoravoSeed, Nostalie či jiná?, 31.8.2016 Dobrý den. Ještě bych přidal firmu LIBERA, ti šlechtí papriky. |  | Bob polní, 22.8.2016 Nevite nekdo kde na Olomoucku sehnat semena bobu??? |  | Pěstování tykví a dýně Hokkaido, 17.8.2016 Dobrý den. Možná taky ne. Právě před chvílí jsem sklidil dalších 6 plodů a nejmíň 5 tam ještě je. A jak už jsem napsal, pod každou rostlinu jen asi hrstku granulovaného hnoje koupeného na jaře v Penny. Nic víc. Stanislaw |  | Pěstování tykví a dýně Hokkaido, 14.8.2016 Dobrý den. Dotaz to sice není na mě, ale trochu se přidám. Letos jsem prvně vysadil Hokkaido, osivo od firmy ze Smržic. Sazeničky jsem předpěstoval za oknem, kde nemám moc dobré světelné podmínky, ale rostlo to teda hodně. Vysazeno do průsvitné... celý příspěvek > |  | Parazitická popínavka na paprikách, 8.8.2016 Dobrý den. Tak to koukám. Dle mého je to Cuscuta, čili kokotice povázka, nebo evropská. Je to jasný parazit, který žije na úkor rostliny. Takto vyfocenou vidím prvně. Zadejte si slovo kokotice a tam už se jistě objeví, co s tím. Stanislaw |  | Co je to za strom?, 1.8.2016 Nějaká vrba, je toho spousta druhů. Možná Salix caprea |  |
|  | Co je to prosím za rostlinu?, 17.7.2016 Dobrý den. Toto bude Perovskie abrotanoides, čili perovskie pelyňkovitá. Odnožující, asi tak metr vysoká rostlina, jejíž nadzemní část spolehlivě zmrzne, takže se na jaře zastřihuje. A v témže roce na nových výhonech krásně kvete. Vyžaduje slunnou... celý příspěvek > |  | Nahnivani plodu paprik, 10.7.2016 Přesně, mně tohle začaly dělat rajčata, spodní část byla úplně jakoby shnilá, napadené plody jsem otrhala a vyhodila, udělala si do postřikovače roztok obyč. chloridu vápenatého, žádná drahá hnojiva, a postříkala 2x v rozmezí 5 dnů, rajčata jsou již... celý příspěvek > |  | Opadavani kvetu z papriky, 18.6.2016 Pokud máte semínka od seminka-chilli.cz, tak je to naprosto normální. Pokud ne, tak buď jsou přelité, přehnojené dusíkem anebo mají nedostatek fosforu. Radka. |  | Co to je?, 16.6.2016 Dobrý den. Tak toto bude Buddleja alternifolia, čili komule střídavolistá. Kvete z loňského dřeva, takže neseřezávat každoročně jako její příbuznou komuli Davidovu. Nádherné keře. Stanislaw |  | Jak docílit aby Juniperus virginiana Skyrocket rostl do šířky, 13.6.2016 Dobrý den. Jun. sc."Pathfinder" mají v Litomyšli. A cypřiš arizonský si právě koupil syn mé známé v Žatci. Kde ho ale koupil nevím. Za sebe ale napíšu, že za svoji celkem dlouhou dobu, kdy mě okrasné zahrady živily, jsem tento jehličnan nevysadil. I... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|