Příspěvky uživatele - 0.161

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uchovávání roubů, 12.1.2021
Souhlas, vůbec to neřešte. Nechte ležet na zemi ve stínu, vydrží vám bez jakékoli úhony až do konce zimy. Toto mám samozřejmě prakticky několikrát ověřeno.
Hydroponie 2015, nějaké zkušenosti?, 10.1.2021
Většinou to znamená vybudovat kvalitní dobře izolovaný skleník, samozřejmě větších rozměrů. Spojuje se to s pěstováním ryb, které poskytují hnojení pro rostliny. Samozřejmě bazény, rozvody, případně vytápění atd...
Jaký vysokokmen do zahrady - hrušeň nebo něco jiného?, 10.1.2021
Zvolil bych jedlý kaštan - nádherný strom jako solitér.
Hydroponie 2015, nějaké zkušenosti?, 10.1.2021
Paní Dano, jste si vědoma, že vybudovat tuto technologii tak, aby byla jakž takž funkční, vás přijde na pár set tisíc korun? Jen abyste jako první neřešila čerpadlo, což je až ta úplně poslední věc.
Poškození letorostů, 9.1.2021
K žádné infekci u takové prkotiny samozřejmě nedojde. Každá rostlina si s běžným malým poraněním (většinou i s vlkým - zlomenou větví pod tího sněhu apod) bez problémů poradí. Je to jako léčit rýmu, která vždy odezní sama, paralenem a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika