Příspěvky uživatele - 196.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jabloň Zuzana - kde sehnat?, 31.12.2015
Zuzanu bych si hned dal. Před dvěma lety to byla pro mě pochoutka, takové vylepšené Zvonkové, moc dobré. Před rokem to bylo však stejné, jak píšete.
Enterprise, 31.12.2015
Tak to jsem zvědavý, co jste zjistil, nebo co zjistil Miloš. Více mi chutnal drobný plod odrůdy Fuji.
Dukát, 31.12.2015
Letošní chuť plodu Dukátu - nasládlá, plnější, se šťavnatou dužninou, bez výraznějšího aromatu, ale celkem příjemná. Co na to říkáte, pane Prášku?
Orion, 31.12.2015
Orion je pro mě stále velkou neznámou. Plod o kterém jsem psal byl dosti nasládlý a na křížence Otavy v něm bylo příliš málo kyselin. Je možné, že došlo k záměně plodů, nebo Miloš nemá vůbec naroubovaný Orion, ale nějakou jinou žlutoplodou odrůdu.... celý příspěvek >
Slivoň President, 18.10.2015
Především bych Vám chtěl poděkovat za příspěvek o této odrůdě slivoně. Nechtěl by jste si vysázet daších pár odrůd a psát sem své zkušenosti s pěstováním? Vaše komentáře s případnými fotkami by jistě oživily zdejší diskuse. Máte pravdu, že slivoň... celý příspěvek >
Vlaška končí, 18.10.2015
I nyní, ve stále se zkracujících a temných dnech, kdy čas neúprosně směřuje k ponuré a nevlídné zimě, pokračuje degustace pozdních odrůd slivoní. Ve Žďarských vrších v nadmořské výšce 600 m., to nejsou slivoně pozdní, nýbrž kupříkladu o něco... celý příspěvek >
Tophit, 10.10.2015
Vzpomínám na ty Tophity od Holovous. Měkké a sladce-najboljovaté.
Těchobuzická, 10.10.2015
Doba zrání se většinou uvádí konec září nebo spolu s Domácí Tak snad podle nějakých nových pomologií. V těch starších se uvádí druhá polovina srpna.
Domácí švestka a Domácí velkoplodá, 10.10.2015
Zdravím na Myjavské Kopanice, pán Palo. Buď si Stanley, ryngloty nebo Lepoticu přisaďte hned, nebo až později. Třeba je ani nebudete potřebovat. Osobně bych si pořídil jak Gabrovskou, tak Čačanskou rodnou.
Dobrý rok pro Stanley, 9.10.2015
Poslední zapomenuté plody STANLEY jsou měkké, přezrálé, ale na tuto odrůdu neuvěřitelně sladce aromatické. Pozoruhodný a hlavně nečekaný výkon od tohoto křížence Agenské a Velkovévody.
Gabrovská se Bulharům povedla, 9.10.2015
Dnešní hodnocení GABROVSKÁ versus VLAŠKA (Žďárské vrchy 600 m.n.m). Vítězem je Gabrovská. Plody jsou sice již částečně scvrklé, tedy přezrálé, ale chuťově sladší a aromatičtější než plody Vlašky, které jsou ovšem ještě v nejlepší kondici (nejsou... celý příspěvek >
Presenta, 9.10.2015
Chuťově je Domácí daleko lepší než Presenta (u nás). Tak pravila paní Jiřina. Velký příznivec domu habsburského pan Stanislav svobodný pán z Königgrätz naopak píše, že Presenta je plnohodnotná alternativa za Domácí švestku. Problém bude v... celý příspěvek >
Haroma, 9.10.2015
To Vám po prvním roce pěstování asi těžko někdo řekne. Nedělám žádné závěry, jak se domnívá Miloš a pan Mikeš. Při větším množství plodů je chuť nadějná, i když ta pozdní Hanita by v podobě Haromy jistě nebyla k zahození. Co není, může být.... celý příspěvek >
Banánové zimní, 28.9.2015
Špatně jsem se vyjádřil. Měl jsem na mysli, proč tady Němci (Sudeten)místo Boikenu neprubli Banán. Ten by zde ale jistě za mnoho nestál. Kdyby jste byl tak moc laskav a zdělil mně, kde přesně roste ten banánový zázrak. Děkuji mnohokrát.... celý příspěvek >
Určení jablka dle fota, 28.9.2015
Díky za reakci, pane Jane. Lanovka na Javorovém už nezlobí?Na těch prvních třech fotkách je nějaká podzimní odrůda, protože plody "zůstávají v ruce" a dužnina je měkčí. Zvláštní je, že jsou méně vybarvená, než odrůda na dalších fotkách, která bude... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika