Příspěvky uživatele - 166.20

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
réva, 6.8.2006
Nevím co v tomto hlavolamu hledat.  Prosím poraďte mi. VašekB
Hledam radu pro stavbu skleniku z lahvi od okurek, 2.8.2006
Prosím všechny aby takovéto strašáky nestavěli. Raději si našetřete na pořádné sklo či trvalou folii. VašekB
klíšťata na zahradě, 2.8.2006
Tak to píše nějaký srandista. Táké mám klíšťata na zahradě, zatím jen ve spodní části. Jak se snimi poperu ještě nevím. VašekB
Termín pro osečkování, 2.8.2006 Obsahuje fotku
Jsem rád a děkuji že už konečně nekdo odpověděl tazateli.  Do týdne se tomu budu věnovat, některé odrudy  už začínají mněknout. VašekB
Termín pro osečkování, 31.7.2006
Tak už někdo poraďte kdy budem sečkovat ať není pozdě jako když radí v Receptáři. Děkuji   VašekB
Kiwi - proč opadávají plody, 31.7.2006
To je zvláští, pokud tam už byly plody a opadaly. Snat tomu chybělo opylení, ale přesto by tam nějaké procento zustalo. Ani suchem se to stát nemohlo. Jste si jistá že to byly plody a ne jen samčí květy které opadají hned při odkvětu?  Už se mi... celý příspěvek >
vosí hnízda v zemi, 30.7.2006
Stejným způsobem jsem používal Fosdrin s totálním účinkem. Neředit a injekční stříkačkou. Domnívám se,  že by šel použít každý silnější kapalný přípravek.   VašekB
Ochrana proti vosám a ptákům, 27.7.2006
Prosím o radu, již několik let nesklidím žádné hrozny. Chutˇově výbodné odrudy jako je Iršaj a jiné se mi naučily sklízet vosi a ptáci. Ještě se mi nepodařilo nad nimi vyzrát. Máte na to nějaký recept? Děkuji VašekB
Plno rad, ale která správná, 27.7.2006
Rěz v březnu to je již pozdě. Jste chytřejší a příští rok to uděláte včas. VašekB
Hnědé skvrny na listech kiwi, 27.7.2006
To jsem rád, že nejsem sám. Je ale zajímavé, i mně se to stalo na Mafilu od pana Chovance. Mám ho nasazeného jako poslední v řadě a myslel jsm že se mi to stalo spálením nerozpuštěného KRYSTALONU na dně konve. Všechny ostatní i ty od Vás jsou bez... celý příspěvek >
Množení josty, 27.7.2006
Je to plevel a množí se velice jednoduše. Budˇto  jako rybíz napíchat napodzim jednoleté výhony do země, dlouhé tak 20cm a nechat koukat jen jedno očko nad zem. Nebo pokud jste nedočkavá, udělejte tedˇ byliné řízky dlouhé tak 10 cm s jedním... celý příspěvek >
Nasázel jsem kiwi, 25.7.2006
Hlavně se nesmí řezat najaře, protože z ran teče moc míza. Podle mé zkušenosti klidně plody sklidit s větvičkama, potom prořezat v zimě a další řez jsem udělal po odkvětu samce. Tedy dost radikální. Nebojte se hodně řezat, je to liána a plody na... celý příspěvek >
minikiwi, 8.7.2006
Pro všechny milovníky KIWI. Neznáte někdo kontakt na pana Drahokoupila? Slyšel jsem o něm jen trochu a je prý někde od Plzně. Pokud nechcete kontakt přímo zveřejnovat na těchto stránkách, tak prosím pošlete na ... celý příspěvek >
Roundup - likvidace trávy, 7.7.2006
Znovu to kotě. Možná jde o nový přípravek. Jinak bych určitě nekupoval naředěný přípravek. Litrové balení se nechá koupit někty i za 400kč. Mužete ho mít i 10let. Koncentraci dělám 1deci na 10l vody a jemný postřik. Nesmí zmoknout !!! VašekB
Roundup - likvidace trávy, 7.7.2006
Omlouvám se ale malé kotě mi předčasně odeslalo příspěvek. Takže doporučuji, ale opatrně. Potřísnění ušlechtilých rostlin dlouho ubijí. Na foru na livingu někdo doporučoval obdobný přípravek za poloviční cenu. Možná
Další diskuze:  2122  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika