Příspěvky uživatele - 166.20

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
destilační přístroj, 10.1.2007 Obsahuje fotku
No tak ceny dost vysoké. V naší zemi je ale spousta kutilů, dokáží vyrobyt cokoliv. Viděl jsem už ledacos ale nepamatuji se kde. Mám úplný výpadek paměti. To nejmenší byl papiňák, potom hliniková konev na mléko a to největší prostě předělaný nerezový... celý příspěvek >
destilační přístroj, 5.1.2007
Odpoledne tu zase někdo psal, že se může doma pálit 15 litru na rodinu. Naštěstí to tu už není, zas nás chtěl někdo vyvést v omyl. Ipředešlá reakce je nato. Pálit se smí jen v pálenicích a to každý z vlastniho ovoce nebo ovoce které obdržel od svého... celý příspěvek >
Kiwi a borůvka, 4.1.2007 Obsahuje fotku
Co takhle přijít na téme ,,To je nádhera"    tam se hodně dozvíte k problému.    http://forum.living.cz/list.php?154
Popínavky, 2.1.2007 Obsahuje fotku
Asi Břečťan. Je levný, hezký, stálezelený.
Kanadská borůvka - místo pěstování, 31.12.2006 Obsahuje fotku
Já bych se tomu sluníčku moc nebránil. V Hronově je má soused na přímém sluníčku a každý rok sklízí velké množství plodů. Prostě mu to tam jde krásně. Má 5 odrud a to je nejlepší. Mají různou chuť i zrání.   VašekB
Drtič větví - rada pro zakoupení nového, 30.12.2006 Obsahuje fotku
Pálení roští zakazují asi přímo obecní úřady, je to ale všude jiné. Mají hlídat i dým z komínů, občas na schůzi někoho peskují. Ale možná i to je dobré, občas slýchám jak někoho soused likviduje nečichatelným vzduchem. Takové lepenky, guma a pet... celý příspěvek >
Drtič větví - rada pro zakoupení nového, 29.12.2006
Bubu se moc těšit na Vaší zkušenost. Hlavně aby jste se dokázala přiznat. Možná když se nato tak dívám, stěpkování je stejně spíše práce pro ženy. Žádný spěch, žádná dřina, trochu pohybu prospěje. Unás se kůra k mulčování kupuje spíš na kubíky nežli... celý příspěvek >
Drtič větví - rada pro zakoupení nového, 28.12.2006
Tak v tomto případě bych roští zpálil, štěpku na mulčování přivezl od silnice a nebo za ušetřené peníze po nekoupení štěpkovače bych si koupil mulčovací kůru.  Hlavně bych si ušetřil nervy při štěpkování a dalsí krám na skladování. Je to tu ale... celý příspěvek >
Drtič větví - rada pro zakoupení nového, 27.12.2006
Trochu jde oto, naco chcete rozdrcené větve použít. Tento drtič neznám, ale vetšina je jen tak pro zahrádkáře aby si uklidili rár větví.  Takový i táta koupil u Mounfildu a já osobně nemám nervy ani čas na to protlačování. Šílená práce, ještě... celý příspěvek >
Muchovník hladký keř, 21.12.2006
Je vyšlechtěno spousta odrud které se odsebe liší. Nevím jaký zrovna máte, ale byl bych nerad,  kdyby snat jen jeden člověk po shlédnutí tohoto příspěvku toto dobré ovoce zavrhl. Já ho doporučuji každému a byl bych rád, kdyby se Vám někdy... celý příspěvek >
Odoberanie štepov, 19.12.2006 Obsahuje fotku
Prohlédněte pupeny co udělaly. Nemusí to být všude stejné, záleží na oblasti, místu. Unás to je zatím v pohodě.   VašekB
Zasypání kmínku, 18.12.2006 Obsahuje fotku
Já jsem udělal metrovo navážku k švestce Lepotici a vůbec ji to nevadí. Plodí normálně tak jako ostatní. Nasazená  tak asi v r. 1987 a zasypaná 1993.   VašekB
Málo plodov, 18.12.2006
Probém s likidací plodů třešní jsem vyřešel budkou pro špačky. Je to sice pracné, ale mně se to moc osvěčilo. On už si to pohlídá aby mu tam nikdo nekradl.  VašekB
Drtič zahradního odpadu Stihl GE 103, 16.12.2006
Ty Rojkovi jsou na    http://www.rojek.cz/rojek.asp?go=stroje  pro představu. Jsou super ale cenově nadostupné.   VašekB
Drtič zahradního odpadu Stihl GE 103, 16.12.2006
Mám dotaz, dělá někdo válcové drtiče menší, podobného systému jako má ROJEK? Z příspěvků tady mi to takto připadá. Znám hlavně ty jednoduché, kotouč s noži a šikmo postavený. Pro dělání štěpky na topení nepoužitelné.  Ale válce s noži které se... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika