Příspěvky uživatele - 143.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sloní noha - tmavnoucí fleky až velké vyschlé plochy na listech, 9.3.2012
Tak ta,,sloní noha" je spíše jukka, ale směrem k dotazu je to jedno Jestli Vám ji neokousala a neposkákala kočka - vypadá jako vždy... přelitá Ta druhá rostlina je zamioculcas a ty fleky na listech (řapíkách) jsou normální - ona takové... celý příspěvek >
Chřadnoucí sloní noha, 9.3.2012
Jestli myslíte na listech, tak bych tipovala červce. je na to postřik, ale nevím přesně který, zkuste si to pohledat tady v diskusích.
Zamrzlé žáby, 6.3.2012
Vůbec nejsem odborník a snad Vám sem nějaký odpoví, ale já se domnívám, že žáby asi mrznou celkem pravidelně. Nepřezimovávají v takové hloubce, aby to byla už nezámrzná... alespoň ty naše ne - našla jsem ropuchu pod kamenem. Zatím bych s nima... celý příspěvek >
Border kolie do bytu?, 5.3.2012
Já nějak nesouhlasím s chovem psa v bytě všeobecně, ale chápu, že nemá každý barák a psa chce taky... Jenom si myslím, že v tomto případě nejde jen o to koupit si psa... je to náročné, pes by měl být,,velký koníček"...aby to člověk zvládnul k radosti... celý příspěvek >
Juka - fleky na listech, 19.2.2012
Máte mázlé fotky, je to moc špatně vidět, ale pokud to nejsou svilušky, tak si myslím (a to se budu zase opakovat) - je přelitá (či byla)
Je to pláně?, 25.1.2012
Teda koukla jsemsem jen tak pro zajímavost, jelikož sadař tedy nejsem ani náhodou a doteď jsem ani nevěděla, že plánky mají trny - vážně??Já bych si myslela, že je to mirabela...
Chov králíků, 14.1.2012
Ježíš, to je parádní ušák Toho znám... to je,,syslus modrobulbus" A ten králičí zelený interhotel  to je všechno Vaše??
Psa, nebo fenu?, 12.1.2012
Podle vašeho uvažování vidím, že jste opravdu pejskaři a jsem moc ráda. Upřímně nesnáším lidi, co mají psa jen jako doplněk image a nebo nástroj k hlídání. Moc jste ně potěšila a s odkladem souhlasím. Ono pejsek k takhle malému dítěti opravdu ení... celý příspěvek >
Psa, nebo fenu?, 11.1.2012
To samozřejmě můžete, i když jich moc neznám, mám hodně známých kolem berňáků a pokusila bych se Vám poptat po seriozním chovateli. Určitě bych doporučila i tu svoji chovatelku akorát, že ona by hrozně ráda všechny své odchovy měla výstavně úspěšné a... celý příspěvek >
Psa, nebo fenu?, 11.1.2012 Obsahuje fotku
Jsem ráda, že jste se rozhodli pro pejska s PP, už i proto, že berňák jako těžké plemeno, mívá často potíže s displazií a i doporučuju, vybrat chovatele, který doloží rodokmen a vysvětlí výsledky rentgenu kloubů. Je tady alespoň částečná záruka toho,... celý příspěvek >
Hynouci yucca/dracena, 11.1.2012
Aha, už vím...tak tohle je přesně způsob, jakým hubím úspěšně své kytky já Ono to vypadá jednoduše a že by to mohlo i fungovat... jenže nefunguje! Vy ji sice zaléváte málo, jenže v tom keramzitu nemá žádné kořeny a stane se to, že voda prosákne... celý příspěvek >
Psa, nebo fenu?, 11.1.2012
My nikdy fenku nechtěli, protože tady je hárání opravdu děs Ale mamka ji zachránila před tím, aby ji soused zabil. Bohužel psiska se k ní vlámala a kastrovali jsme už s deseti zárodkama Je to vořech, ale nejhodnější a nejchytřejší pes, co... celý příspěvek >
Hynouci yucca/dracena, 10.1.2012
Je to yukka a na 99% je přemokřená. Podle fotky si nejsem jistá, v čem ji máte zasazenou a jestli to má nějaký odtokový systém (nebo to není samozavlažovací květináč?) Doporučuju vytáhnout a podívat se na ni zespod. Jestli stojí ve vodě, chytne... celý příspěvek >
Psa, nebo fenu?, 10.1.2012
Tak to jste mne potěšila, bála jsem se psa vyšoupnutého v zahradě a,,hlídej!" Tohle je OK, naši psi (mám dva, ale ten druhý je samojed) oba kluci - jsou psi taky venkovní. Rok měli do domu absolutní zákaz vstupu, neb to byla štěňata a dům úplně... celý příspěvek >
Syrová a klasická strava pro psa, 10.1.2012
Chuť potravy pes pozná po čichu... nejspíš, protože jinak by jako popelnice sežral všechno  Proto musí většinou chovatel vyzkoušet několikero druhů granulí, než přijde na ty, které psisku chutnají.  Nám se povedlo a už druhý rok žerou ty... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika