|
Příspěvky uživatele - 41.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co zasadit po uschlé meruňce, 27.4.2011 A nemůže být problém s asfyxií kořenů, což je podle mě příčina uhynutí meruňky? Přece jen v půdě nějaké zbytky kořenů po meruňce zůstanou. Nemůže to vadit nově zasazené švestce? Díky. |  | Co zasadit po uschlé meruňce, 27.4.2011 Zdravím, prosím o radu, co můžu zasadit na místo meruňky, která uschla. Meruňka Velkopavlovická zasazená 4 roky se letos neprobudila, asi mrtvice. Nevím, jestli po ní můžu zasadit švestku (ryngli), nebo jsou vyloučeny všechny peckoviny. Jádroviny... celý příspěvek > |  |
|  | Dolmar ET-100 alebo ET-70, 19.4.2011 Který vyžínač je lepší :
Hecht 130 nebo MTD 500?Díky za radu |  | Dřevěné nášlapy, 18.4.2011 Řešim naprosto stejný problém, kamenné nášlapy jsou zbytečně drahé a tak jsem začal pátrat, bohužel na internetu o tom je dost málo, hodně se to dělá v Anglii, ale u nás nic. Po několikadenním zhánění inforací jsem se dopídil tohoto:
1. Vhodné dřevo... celý příspěvek > |  | Výsev okurek - na Vysočině, 14.4.2011 Vážení a milí diskutující - mám pocit, že jsem opravdu unáhlila s výsevem. Když vidím ten padající sníh, držme si palečky, ať se oteplí a nám se zadaří!!! |  | Rychle rostoucí okrasný keř, 13.4.2011 Chcete-li uvedený prostor vyplnit opravdu rychle, zkuste do doby, než doroste mrazuodolný keř vysít i nějakou letničku, například skočec (Ricinus communis). |  | Jabloň - kotlovitá koruna, 11.4.2011 Osobně mám od dětství odpozorováno ze sadu mého tatínka pěstování jabloní pouze s kotlovitou korunou. Sama nyní jabloně pěstuji s terminálem, přesto musím říci, že většině odrůd kotlovitá koruna zřejmě vyhovuje. Tedy odrůdám starším (výsadba... celý příspěvek > |  | Neznámá náročná žlutá růže, 6.4.2011 Děkuji vám všem. Kvetla opravdu až koncem léta. U těch ostatních mi na jméně tak nezáleží, hlavně, že se jim u mě líbí. Jen žlutou Glorii Dei jsem chtěla identifikovat, abych mohla nové majitelce předat informace. |  | Výsev okurek - na Vysočině, 6.4.2011 to jsem ráda, že nejsem sama, za pár týdnů si vyměníme zkušenosti, zatím si držme palce! |  | Neznámá náročná žlutá růže, 6.4.2011  Právě na ruze.wi mi žádná Gloria Dei nepřipadala podobná té mojí. Ani na helpmefind. Připouštím, že můj snímek zkresluje, bohužel jiný nemám. Ale pokud si vzpomínám, růžová opravdu nebyla ani náznakem. U poupěte jsem skoro čekala spíš bílý květ, jak... celý příspěvek > |  |
|  | Neznámá náročná žlutá růže, 5.4.2011  Lído, děkuji za odpověď. Mé úvahy tedy vedly nesprávným směrem. Usoudila jsem, že jeden z nejrozšířenějších čajohybridů nebude až tak náchylný jako ten můj exemplář (na stejném západním stanovišti mi osm obdobných... celý příspěvek > |  | Lenivý šeřík, 5.4.2011 Zalévám, ale pozemek je k plotu (a studně) mírně sesvahován.
Ještě bych doplnila, že větvičky má sice krátké, ale oproti ostatním zase o dost robustnější. Nakonec, hlavně, že vůbec roste |  | Neznámá náročná žlutá růže, 5.4.2011  Prosím s určení této neznámé růže, kterou jsem koupila předloni v jednom obchodním řetězci jako Glorii Dei, která to ale rozhodně není. První rok mi na ní vykvetl tento jediný květ. Pak přes zimu téměř vymrzla (a to byla vydatně nakopčena... celý příspěvek > |  | Výsev okurek - na Vysočině, 5.4.2011 Zdravím všechny pěstitele, tento víkend jsem vysela ve skleníku okurky, cibulku, salát.Místní mě zrazovali, že je brzo. Co Vy na to? Unáhlila jsem se, za zkoušku nic nedám. |  | Meruňka odrůda Goldrich, 29.3.2011 Na Váš dotaz jsem narazila proto, že kamarádka si právě meruňku Goldrich koupila a hledám k ní nějaké informace z praxe.
Osobně mám v 380 mnm meruňku Pinkcot, o níž si troufám říci, že je chuťově výborná. Dokonce moje pubertální neteř, která... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|