Příspěvky uživatele - 226.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uzení králíka, 14.7.2012
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s naložením a vyuzením králíka.Děkuji Radek.
Udírna, 2.7.2012 Obsahuje fotku
Zdravím, já mám udělanou desku z betonu, po krajích je lepenka na které je vyzděný sokl.Uvnitř soklu je komínek z cihel kterým vchází do uzáku teplý kouř.Mezi komínkem a boky soklu je ještě jedna vrstva betonu cca.15cm aby nebyla lepenka cítit.Jinak... celý příspěvek >
Jak naložit maso na uzení, 6.6.2012 Obsahuje fotku
Zdravím, já měl maso naložené na sucho 3 dny a poté jsem ho zalil převařeným studeným lákem ve kterém bylo 6 týdnů.Udím zezačátku cca 45 min.na 80 a pak udržuji teplotu 60-70C.Atˇ se daří.
Dmácí uzený sýr, 29.5.2012
Chtěl jsem se zeptat kde se dají střeva na sýr nebo salám koupit a nebo stačí salámové střevo Cutisin.Díky.
Dmácí uzený sýr, 28.5.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, v sobotu jsem udil tak na ukázku trocha sýra.Dělám ho v silikonové formě, nikam neproteče a je výborný.Uzení zdar, rpstylle@seznam.cz
Udírna, 27.5.2012
Nevím na kterou udírnu reagujete.Já mám udírnu natřenou použitým olejem z fritˇáku.Lazura by neměla vadit.Uzení zdar.
Dmácí uzený sýr, 19.5.2012
Zdravím, chtěl jsem se zeptat kde se dají koupit papírové střívka na sýr a salám.Mám strach sýr udit v punčoše, aby neprotek.Já udím na 60-70C.Dík za rady.  
Grilování na litinovém tálu, 16.5.2012
Topil jsem pod litinou dřevem(voda tancovala),maso se nepřipálilo ale trochu bylo černé.Asi moc rozpálená.Dík za rady.
Grilování na litinovém tálu, 13.5.2012
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli se dá grilovat na litinovém tálu ze starých kamen.Nebude se maso připalovat?Díky za rady.
Udírna, 8.5.2012 Obsahuje fotku
Udírna je ze smrkových prken, dvoupláštˇová a je tepelně izolovaná.Komínek má ze zadní strany ve štítu se šupákem na regulaci.Kouřovod je z kameninové roury také izolován proti ochlazování.Topeniště ze šamotu s vrátky s růžicí pro lepší regulaci... celý příspěvek >
Udírna, 8.5.2012 Obsahuje fotku
Zdravím všechny udiče a posílám také foto své udírny.Ještě terénní úpravy.Uzení zdar, rpstylle@seznam.cz
Nahřívání udírny, 1.5.2012
Zdar, maso dávám 1/2 na 1/2.První klobásy jsou konina a bůček, druhé telecí a bůček.Libové maso pomelu šajbou s otvory 12mm a bůček s otvory 6mm.Každé maso dám zvláštˇ.Navážím si koření, dávám jen sůl 20-22g na 1kg,1g cukru,2-3g perře,1,5-2g... celý příspěvek >
Nahřívání udírny, 29.4.2012
Díky za pochvalu, chutnají výborně.Nemám rád když jsou černé jak bota.Celou zimu jsem se ptal tady na rady různých udičů a dílo se daří.Každé nové uzení je lepší a lepší.Pokud budete mět nějaké otázky a já je budu vědět odpovědět, rád... celý příspěvek >
Nahřívání udírny, 29.4.2012 Obsahuje fotku
Nahřívání udírny, 29.4.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, já roztápím udírnu jakýmkoliv dřevem a topím tak dlouho až je udírna dokonale vysušená.Před vkládáním masa nebo klobás začnu dávat buk a olši bez kůry.Smrk při uzení nepoužívám.Uzení zdar, rpstylle@seznam.cz
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika