Příspěvky uživatele - 185.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrachor vonný, 5.3.2009
Lichořeřišnice padá dolů, dvojzubec, ale barevně s těmi lobelkami nicmoc.
Poraďte - hořící láska, 8.2.2009
Rozhodně krajově, protože přímo na sáčku Kohoutku chalcedonského je psáno "horoucí láska". Důležité je, že máte tu správnou.
Výsev rajčat, 8.2.2009
Louhování, ale co se louhuje nevim. :-)
Popisky k rostlinám, 8.2.2009
Kupoval jsem v OBI, na drsnou stranu se dá psát tužkou, nebo trvanlivým fixem. Popisovač Centropen 9300 nebo 2799 by měl vydržet až 5 let. Taky jsem likvidoval vyšší kelímky od 500g jogurtů nebo kys. smetany.
jak se pěstuje mandloň obecná, 6.2.2009
Cituji: Mandloně trpívají napadením parazitickými houbami rodu Cercospora. To se projevuje nejdříve skvrnitostí listů a posléze jejich následným uhníváním.
Nemocn jaboň - foto, 1.2.2009
V tomhle rozsahu je to forma rakoviny, u jednoho stromu to mám i na neřezaných větvích, i po zmlazení a přeroubování to dělá na krásných nových přírůstcích znovu. Moje řešení je konečné. Rozhodně nebudu říkat, že je to vaše vina. Doporučuji... celý příspěvek >
odrůda rajčete k sušení, 30.1.2009
Klidně si je dám s chlebem, jen olej nechám okapat.
prosím o radu, 29.1.2009
S vybarvováním jsem neuspěl, ale přes léto rostly v hlubší (jinou jsem nezkoušel) nádobě skvěle. Souměrné, dobře se množí, takže jako zelená k panašovaným rostlinám jdou použít.
Úvahy před řezem i po něm, 29.1.2009
Špenáte, zklamání přijde, protože bez ošetření to ani s tou rezistencí není tak žhavé. A osobně musím říct, že si rád vyberu mezi chuťově rozdílnými odrůdami a to mi nabídnou právě ty starší.
Tvrdá voda sodovka, 26.1.2009
Určitě se vyplatí pro orchideje dešťovka, nebo aspoň ředit destilkou. Jestli koupíte nesycenou stolní vodu, nemusí být zrovna měkká.  ale bublinky jistě ne.
odpuzovač koček, 26.1.2009
Dokud jsou malá, drží se v rajonu. Mám šestiměsíční macky a drží se na dvoře docela dost. Naštěstí, protože jsou ve vztahu k autům trochu b... í. Jeden už je cestovatel, rodiče ho odvezli v motoru 30km. Řeknu vám, takovou radost ze shledání, jako to... celý příspěvek >
Rekord v kočičí potulce, 25.1.2009
Tak bratranci se vrátil po roce. Už měli jinou kočku i kotě a nejdnou na drzo se vrátil kocour. Moje kočka to řeší tak, že se nechá vyživovat nejméně na dvou místech. Je jako koule. Ale nevím, kam chodí.
Tvrdá voda a sodovka, 24.1.2009
Je to trochu zmatené vlákno pH je vyjádření kyselé nebo zásadité povahy roztoku. Tvrdost je hodnotí obsah vápenatých popř. i jiných iontů. Přesněji   www.sweb.cz/maniakva/chemie3.htm Takže do punčochy nejlépe neupravenou rašelinu,... celý příspěvek >
Program na návrh zahrady, 23.1.2009
Něco se dá udělat v demoverzi "sadovnicka projekce" a jednoduchá je BBC virtualgarden. Ta asi nebude mít ty požadované tvary. Myslím, že stížnost byste měla napsat autorům programu.
znáte pnoucí asarinu?, 21.1.2009
Zuzana chce určitě předpěstovat, s asarinou se mi moc nedařilo, z celého sáčku bylo 6 rostlin, to mi přišlo málo.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika