|
Hrachor vonný, 5.3.2009 Lichořeřišnice padá dolů, dvojzubec, ale barevně s těmi lobelkami nicmoc. |
 |
Poraďte - hořící láska, 8.2.2009 Rozhodně krajově, protože přímo na sáčku Kohoutku chalcedonského je psáno "horoucí láska". Důležité je, že máte tu správnou. |
 |
|
 |
Výsev rajčat, 8.2.2009 Louhování, ale co se louhuje nevim. :-) |
 |
Popisky k rostlinám, 8.2.2009 Kupoval jsem v OBI, na drsnou stranu se dá psát tužkou, nebo trvanlivým fixem. Popisovač Centropen 9300 nebo 2799 by měl vydržet až 5 let. Taky jsem likvidoval vyšší kelímky od 500g jogurtů nebo kys. smetany. |
 |
jak se pěstuje mandloň obecná, 6.2.2009 Cituji: Mandloně trpívají napadením parazitickými houbami rodu Cercospora. To se projevuje nejdříve skvrnitostí listů a posléze jejich následným uhníváním. |
 |
Nemocn jaboň - foto, 1.2.2009 V tomhle rozsahu je to forma rakoviny, u jednoho stromu to mám i na neřezaných větvích, i po zmlazení a přeroubování to dělá na krásných nových přírůstcích znovu. Moje řešení je konečné.
Rozhodně nebudu říkat, že je to vaše vina. Doporučuji... celý příspěvek > |
 |
odrůda rajčete k sušení, 30.1.2009 Klidně si je dám s chlebem, jen olej nechám okapat. |
 |
prosím o radu, 29.1.2009 S vybarvováním jsem neuspěl, ale přes léto rostly v hlubší (jinou jsem nezkoušel) nádobě skvěle. Souměrné, dobře se množí, takže jako zelená k panašovaným rostlinám jdou použít. |
 |
Úvahy před řezem i po něm, 29.1.2009 Špenáte, zklamání přijde, protože bez ošetření to ani s tou rezistencí není tak žhavé. A osobně musím říct, že si rád vyberu mezi chuťově rozdílnými odrůdami a to mi nabídnou právě ty starší. |
 |
Tvrdá voda sodovka, 26.1.2009 Určitě se vyplatí pro orchideje dešťovka, nebo aspoň ředit destilkou. Jestli koupíte nesycenou stolní vodu, nemusí být zrovna měkká. ale bublinky jistě ne. |
 |
|
 |
odpuzovač koček, 26.1.2009 Dokud jsou malá, drží se v rajonu. Mám šestiměsíční macky a drží se na dvoře docela dost. Naštěstí, protože jsou ve vztahu k autům trochu b... í.
Jeden už je cestovatel, rodiče ho odvezli v motoru 30km. Řeknu vám, takovou radost ze shledání, jako to... celý příspěvek > |
 |
Rekord v kočičí potulce, 25.1.2009 Tak bratranci se vrátil po roce. Už měli jinou kočku i kotě a nejdnou na drzo se vrátil kocour.
Moje kočka to řeší tak, že se nechá vyživovat nejméně na dvou místech. Je jako koule. Ale nevím, kam chodí. |
 |
Tvrdá voda a sodovka, 24.1.2009 Je to trochu zmatené vlákno
pH je vyjádření kyselé nebo zásadité povahy roztoku.
Tvrdost je hodnotí obsah vápenatých popř. i jiných iontů. Přesněji www.sweb.cz/maniakva/chemie3.htm
Takže do punčochy nejlépe neupravenou rašelinu,... celý příspěvek > |
 |
Program na návrh zahrady, 23.1.2009 Něco se dá udělat v demoverzi "sadovnicka projekce" a jednoduchá je BBC virtualgarden. Ta asi nebude mít ty požadované tvary.
Myslím, že stížnost byste měla napsat autorům programu. |
 |
znáte pnoucí asarinu?, 21.1.2009 Zuzana chce určitě předpěstovat, s asarinou se mi moc nedařilo, z celého sáčku bylo 6 rostlin, to mi přišlo málo. |
 |