Příspěvky uživatele - 185.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký je přírůstek psího vína v jednom měsíci?, 31.8.2011
Dá se zničit jen chemicky a zatím jsem Rondap nekoupil. Narostlo až nahoru na zeď v prvním roce a je ve škvíře mezi zděným plotem a jímkou. Jímka je těsná, ta ho neživí. Musel se tam dostat klacek z likvidace sousedčina pokusu za mou stodolou. Letos... celý příspěvek >
Ježek - co dělat, aby k nám přestal v noci chodit, 28.8.2011
Ježka ošetřuji úspěšně Frontlinem ve spreji - je nevhodný pro kočky a bohužel dost drahý, ale na ježka stačí podle velikosti jeden až dva šplíchance, takže vydrží opravdu dlouho. Ježka hledejte podle zdí, alespoň u mne si ježková hnízdo hrabe podle... celý příspěvek >
Ježek - co dělat, aby k nám přestal v noci chodit, 28.8.2011
Kočka ježka ignoruje, v případě že na ní zaštěká tak couvne a ty granule mu nechá. 
Jak postavit kurník pro slepice, 28.8.2011
Hnízda jsem viděl s "výsypkou" ven, dno je do svahu, škvíra na vejce a venku je otevírací truhlík. Slepice vejce nerozšlápnou a nesežerou. Větrání v létě je nutné, zateplení pro zimu také. Dejte si do google výraz poultry house a kouchejte se.
UKS Super robot - mlýnek na maso, 25.8.2011
Jen pro doplnění - UKS 23 je jako bochník a UKS 27 je jako vyšší kopeček zmrzliny. Pokud to má příslušenství jako Superrobot, je to UKS 23. UKS 27 už měl příslušenství se středovou hřídelí.
UKS Super robot - mlýnek na maso, 16.8.2011
Jen motor má 12,8kg, šasi je hliník, vnitřek asynchronní motor - možná by v kovošrotu dostal víc a nemusel to balit.
Kolísavé otáčky motorové sekačky, 12.8.2011
Stejná závada, vyřešeno v servisu obden a tak ta sekačka neběžela ani nová. Už to šílené startování bylo o nervy, teď má vyměněný olej, nabroušený nůž... Zvláštní, že na Kladně jsem byl nešika já, v Kralupech sekačka ;-)
UKS Super robot - mlýnek na maso, 12.8.2011
Tak to máte průšvih, to ozubení je kované. To znamená, že maximálně někdo šikovný dokáže opravit očesané kolo dovařením housenky, ale nikoliv celé znovu. Byla jsem ve speciální ozubárně za Slaným a tam tvrdili nemožno, nezaplatíte. Sice se dají... celý příspěvek >
Nové osetí trávníku, 1.8.2011
Dobré nápady zazněly zde, tzn. hnojit a sekat, případný plevel vyštětečkovat. Pořád je to snazší, než dělat vše znovu a zjistit, že ta tráva je součástí travní směsi.
Co vyžírá květy fazolí?, 30.7.2011
To se divím, že nikdo neporadil. Blejskáček - malý černý brouček, s prvními mrazy zmizí. Já kvůli němu nemůžu mít lichořeřšnici, protože je jako řešeto. Měl by zabrat klasický přípravek na požerové škůdce, třeba Mospilan.
Jak se zbavit vrabců, 30.7.2011
Dejte síť na kolíky nad hrách. Mně vrabci zjara čistí zahradu od mšic a vylupování pupenů jsem od nich neviděl. Fasádu špiní rozhodně méně než jiřičky a vlaštovky, které u mne ale nehnízdí, alespoň vím proč. Když se koupou ve špatně udělaném okapu,... celý příspěvek >
Kalamitní napadení bekyní zlatořitnou, 30.7.2011
Přikládám odkaz na fotku aleje.
Lilkoviště, 30.7.2011
A nejsou to spíš molice? Podle obrázků nanetu třásněnky moc bílé nejsou.
UKS Super robot - mlýnek na maso, 29.7.2011
Při příležitosti doplnění sbírky o UKS 20 jsem změřila ta kolečka k odšťavňovači. Je to téměř 2 plech, průměr 44 má oblouček na okraji tak, že je 5 mm vysoký a průměr 42 je 6 mm vysoký. Dělá to dojem, že jsou to stejná kolečka, jen různě lisovaná.... celý příspěvek >
Jak odehnat veverky, 25.7.2011
To je opravdu královská rada. Paní nepíše o problémech s opylením, nevíme, jestli má místo pro pěstování několika stromů pro veverky. Ale vy umíte shodu podmětu s přísudkem, výborně.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika