|
Příspěvky uživatele - 130.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Krmení, 4.8.2016 Ubytování mají velmi dobré - kurník spojený s prostornou stájí, v kurníku 4 snášková hnízda, ve stáji 3 hnízda - oboje velikostně prostorné, hřady mají 4, stelivo sláma, seno a piliny - každý den čisté. Nedokonalá vajíčka nekonzumují, jenom je např.... celý příspěvek > |  | Krmení, 4.8.2016 Chov mám teprve od letošní poloviny května, výběh je prorostlý směskou, je rovinatý, plné slunce, keře a stromy nejsou. Nesou kuřice, slepičky z velkochovu snášely asi 14 dní od dovozu z velkochovu - asi jim ještě dobíhal cyklus. Trvalo jim chvilku,... celý příspěvek > |  |
|  | Krmení, 4.8.2016 Takže takhle krmit nemám? Ztuční? Mám jim dávat pouze ráno nebo spíš až navečer?Snášeli mě 8-10 vajec, předevčírem pouze 6, včera 7 a dnes 8. Slepičky a kuřice mám od poloviny letošního května. |  | Krmení, 4.8.2016 Jsem začátečník a potřebuji poradit, jak mám krmit kuřice a slepice z velkochovu. Mám 8 kuřic, kterým je 5 měsíců a 5 slepiček z velkochovu. Z toho mi teď po dvou měsících 1 slepička z velkochovu uhynula - byl to nejmenší a nejslabší kus. Ostatní... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|