|
Příspěvky uživatele - 220.186
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mahonie - mám ji vysadit?, 22.4.2013 p.s. - s tím rozrůstáním to není tak hrozné, zatím ji mám asi 6-7 let a je pořád na místě. Pokud by časem vyhodila pod zemí nějaký šlahoun, není problém ho urýt. Stolístka mi to dělá také. ... celý příspěvek > |  | Mrazuvzdornost okrasných javorů, 22.4.2013 No tak jestli vám raší aspoň ta spodní větev, vyvážete ji ke kolíku a uděláte si korunku novou, hlavně že není pryč celý . Lída |  |
|  | Oloupaná kůra na kmeni a prasklina ve dřevě jabloně, 22.4.2013 Rána na foto 3 by se začistit dala, ale ta dlouhá na ostatních fotkách těžko půjde vyčistit až do zdravého dřeva - vypadá to dost ztrouchnivěle. Zkusit se to může... Moc tomu ale nevěřím - vypadá to už na dost starý strom. ... celý příspěvek > |  | Mahonie - mám ji vysadit?, 22.4.2013  Mahonie u nás normálně na zahrádkách jsou, sama ji mám v okrasném záhoně s keři, trvalkami, cibulovinami a travinami také. Kolem záhonu mám trávník (obyčejný, ne anglický). Lída |  | Mrazuvzdornost okrasných javorů, 22.4.2013 Jsou asi 1,5 cm narašené - jak můj červenozelený, tak kamarádčin oranžový... Letos snad nic nezmrzlo. Lída |  | Oloupaná kůra na kmeni a prasklina ve dřevě jabloně, 22.4.2013 Dala bych ho pryč, vypadá to, že je špatný i vnitřek. Ani se nesnaží ty rány zavalovat (jen minimálně na fotce č.3). Jestli chcete, nechte ho dožít, ale přeroubování už nemá smysl. Lída |  | Problém se psem, 22.4.2013 I starší pejsek by měl poslechnout, když mu něco zakážete, jen je někdy třeba mu to vysvětlit víckrát. Sama mám fenku WHWT 15 a půl roku. Lída |  | O jaký jde druh vrby?, 22.4.2013 U cesty, co chodím na zahrádku, roste kroucená vrba asi 5m vysoká, a to ji majitel řeže. Jinak se uvádí, že dorůstá cca 10m. A roste opravdu silně, všichni mí známí, co ji měli, ji během tří let zlikvidovali, protože nešla udržet v menší... celý příspěvek > |  | Jakou kyselejší odrůdu jablek?, 22.4.2013 Sousedka kvůli alergii nemůže jíst sladká jablka, ale pěstuje Gloster, protože je kyselejší. Z těch zářijových James Grieve. Lída |  | Zalevani pri vysadbe, 22.4.2013 Nevím, jak to dělají ostatní, já stromky po výsadbě zalévám vždy, když je zem na povrchu suchá - tak asi tři týdny. Také záleží, zda prší, nebo je slunce. Paušálně se to asi říct nedá. Lída |  |
|  | Pěstování doma - levandule, 21.4.2013 Nesmíte moc zalévat, snese spíš sucho než mokro. Lída |  | Mravenci -> mšice, jak na ně?, 21.4.2013 Bacha - pokud je stromek u kůlu, je potřeba natřít i kůl, jinak ty potvory přelezou po úvazku!! Lída |  | Plíseň na muškátech?, 21.4.2013 To bude spíš padlí - postřik Discus. Lída |  | Broučci - věděl by někdo, co jsou zač?, 21.4.2013 Na svilušky platí cibule
Svilušky jsou velmi nenápadní roztoči o velikosti asi 0,5 mm. Mají osm nohou a mohou být červené, černé, hnědé nebo světle zelené. Napadají spodní stranu listů. Jak to poznáte? Podle drobných skvrnek a jemných pavučin... celý příspěvek > |  | Pisčitá půda, 21.4.2013 Mám písčitou půdu na celé zahradě a pěstuji všechno možné, akorát narcisům se tam moc nelíbí... Ale chce to každý rok dodávat hnůj, kompost, zelené hnojení, k něčemu mulč (nenechávat zem moc holou) a protože voda pískem hned proteče, tak zalévám vždy... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|