Příspěvky uživatele - 220.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Choroba ovocného stromu?, 16.7.2013
První dva roky nečekejte od stromků žádnou úrodu, ze začátku je nejdůležitější, aby stromek pořádně zakořenil, začal růst a založila se korunka. Úroda až pak, stromek by se zbytečně vysiloval a málo by rostl. Kmínky bych ničím nenatírala - pokud... celý příspěvek >
Do jakého sponu je vhodné sázet Barvínek - Vinca major?, 16.7.2013
Na stálezelený podrost můžete použít i waldsteinii, také se pěkně rozrůstá, je nenáročná, potlačuje plevel a kvete žlutě kvítky jako mochna (proto se jí někdy říká i mochnička).           Lída
Nevíte co je to za plevel a jak se ho zbavit?, 15.7.2013
Černohlávek... Pokud chcete "anglický" trávník, tak jedině herbicid na dvouděložné plevele. Ale ten zničí vše kromě trávy. Osobně mám raději normální trávník s kytičkami, není tak sterilní ... celý příspěvek >
Kočka na zahradě, 15.7.2013 Obsahuje fotku
Mám 4 kočičáky, za celý rok najdu peříčka tak ze dvou ptáků... Asi mám divné kočky, ale ptáky mají spíš jako televizi - leží, pozorují je, ale nenamáhají se zvednout se a lovit...
Kočka na zahradě, 15.7.2013
host 72.86 : To, co píšete, se snad týká středu měst, ale v jejich okrajových částech, v zahradách a vesnicích je kočka stále potřeba. Její majitel by ale měl dbát na její zdravotní stav stejně, jako u každého jiného domácího zvířete. Jinak myši,... celý příspěvek >
Pochlubte se květinami, 15.7.2013 Obsahuje fotku
Sazaník mám už dost dlouho, ale měla jsem ho objednávaný přes eshop, přišel prouteček 10cm vysoký. První asi 3-4 roky jsem byla ráda, že přežil zimu a vyrostl na 25-30cm. Byl na plném slunci a moc se mu tam asi nelíbilo. Pak jsem kvůli němu o půl... celý příspěvek >
Do jakého sponu je vhodné sázet Barvínek - Vinca major?, 15.7.2013
Je stálezelený a odolný je dost, víc než jiné rostliny. Ten obyčejný zelený je vysloveně nezmar, snese snad skoro vše. Oba snesou slunce, polostín i stín (nejlépe polostín), zem spíš vlhčí (sucho nemá trvale rád, málo pak roste). Hustota osázení... celý příspěvek >
Co to je za keř, 14.7.2013
U nás ho všichni, co ho měli, právě kvůli nemožnosti úpravy vzhledu "koštěte" řezem zlikvidovali.         Lída
Pochlubte se květinami, 13.7.2013 Obsahuje fotku
Na sedmé fotce je Fothergilla gardenii. Má zajímavé květenství a listy se na podzim pěkně barví - od zelené přes žlutou až po červenou (ne postupně, ale všechny barvy najednou). Poměrně pomalu... celý příspěvek >
Pochlubte se květinami, 13.7.2013
Ano, před růžemi je sazaník, letos mi poprvé kvetl. Předtím byl zřejmě ještě moc malý.           Lída
Pochlubte se květinami, 13.7.2013 Obsahuje fotku
Také něco málo posílám...           Lída
Zivy plot z thuji a soused, 13.7.2013
Pokud se to nechce sekat sousedovi, tak se ho zeptejte, jestli mu to můžete posekat vy. Měla jsem podobný problém se sousedy - rok a půl nesekaná tráva (převislá až na mou zahradu, slimáci, klíšťata) - Na životním prostředí mi řekli, že pokud jim... celý příspěvek >
Odplozený hrášek nakvítá, 11.7.2013
Jednou jsem to zkusila - chvíli kvetl a odešel. Takže vysévám znovu.  Lída
Prosím o identifikaci květiny - název rostliny?, 11.7.2013
Udělá vám v zemi hlízy, přezimují se jako jiřiny, příští rok vám z nich vyroste rychleji a větší (měla jsem je vysoké cca 80cm a téměř tak široké). Lída
Růže - černé fleky, co to je?, 11.7.2013
Třeba Discus, letos jsem ho použila, funguje bezvadně a dobře se míchá i menší množství.         Lída
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika