|
Příspěvky uživatele - 220.186
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Choroba ovocného stromu?, 16.7.2013 První dva roky nečekejte od stromků žádnou úrodu, ze začátku je nejdůležitější, aby stromek pořádně zakořenil, začal růst a založila se korunka. Úroda až pak, stromek by se zbytečně vysiloval a málo by rostl. Kmínky bych ničím nenatírala - pokud... celý příspěvek > |  | Do jakého sponu je vhodné sázet Barvínek - Vinca major?, 16.7.2013 Na stálezelený podrost můžete použít i waldsteinii, také se pěkně rozrůstá, je nenáročná, potlačuje plevel a kvete žlutě kvítky jako mochna (proto se jí někdy říká i mochnička). Lída |  |
|  | Nevíte co je to za plevel a jak se ho zbavit?, 15.7.2013 Černohlávek...
Pokud chcete "anglický" trávník, tak jedině herbicid na dvouděložné plevele. Ale ten zničí vše kromě trávy. Osobně mám raději normální trávník s kytičkami, není tak sterilní ... celý příspěvek > |  | Kočka na zahradě, 15.7.2013  Mám 4 kočičáky, za celý rok najdu peříčka tak ze dvou ptáků... Asi mám divné kočky, ale ptáky mají spíš jako televizi - leží, pozorují je, ale nenamáhají se zvednout se a lovit...
|  | Kočka na zahradě, 15.7.2013 host 72.86 : To, co píšete, se snad týká středu měst, ale v jejich okrajových částech, v zahradách a vesnicích je kočka stále potřeba. Její majitel by ale měl dbát na její zdravotní stav stejně, jako u každého jiného domácího zvířete. Jinak myši,... celý příspěvek > |  | Pochlubte se květinami, 15.7.2013  Sazaník mám už dost dlouho, ale měla jsem ho objednávaný přes eshop, přišel prouteček 10cm vysoký. První asi 3-4 roky jsem byla ráda, že přežil zimu a vyrostl na 25-30cm. Byl na plném slunci a moc se mu tam asi nelíbilo. Pak jsem kvůli němu o půl... celý příspěvek > |  | Do jakého sponu je vhodné sázet Barvínek - Vinca major?, 15.7.2013 Je stálezelený a odolný je dost, víc než jiné rostliny. Ten obyčejný zelený je vysloveně nezmar, snese snad skoro vše. Oba snesou slunce, polostín i stín (nejlépe polostín), zem spíš vlhčí (sucho nemá trvale rád, málo pak roste). Hustota osázení... celý příspěvek > |  | Co to je za keř, 14.7.2013 U nás ho všichni, co ho měli, právě kvůli nemožnosti úpravy vzhledu "koštěte" řezem zlikvidovali. Lída |  | Pochlubte se květinami, 13.7.2013  Na sedmé fotce je Fothergilla gardenii. Má zajímavé květenství a listy se na podzim pěkně barví - od zelené přes žlutou až po červenou (ne postupně, ale všechny barvy najednou). Poměrně pomalu... celý příspěvek > |  | Pochlubte se květinami, 13.7.2013 Ano, před růžemi je sazaník, letos mi poprvé kvetl. Předtím byl zřejmě ještě moc malý. Lída |  |
|  | Pochlubte se květinami, 13.7.2013  Také něco málo posílám... Lída
|  | Zivy plot z thuji a soused, 13.7.2013 Pokud se to nechce sekat sousedovi, tak se ho zeptejte, jestli mu to můžete posekat vy.
Měla jsem podobný problém se sousedy - rok a půl nesekaná tráva (převislá až na mou zahradu, slimáci, klíšťata) - Na životním prostředí mi řekli, že pokud jim... celý příspěvek > |  | Odplozený hrášek nakvítá, 11.7.2013 Jednou jsem to zkusila - chvíli kvetl a odešel. Takže vysévám znovu. Lída |  | Prosím o identifikaci květiny - název rostliny?, 11.7.2013 Udělá vám v zemi hlízy, přezimují se jako jiřiny, příští rok vám z nich vyroste rychleji a větší (měla jsem je vysoké cca 80cm a téměř tak široké). Lída |  | Růže - černé fleky, co to je?, 11.7.2013 Třeba Discus, letos jsem ho použila, funguje bezvadně a dobře se míchá i menší množství. Lída |  |
 |
|
|
|