|
Příspěvky uživatele - 134.151
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak zabít rychle a účinně králíka, 23.12.2014 S tím špekatěním u chovných králíků máte jistě pravdu i proto jsem našim ušákům vyjednala větší kotce a mimo zimu bohužel, teď na to nejsou pomínky... plánujeme zvětšit výběh, abychom mohli králíky "pouštět na volno" nejen při čištění.
To... celý příspěvek > |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 23.12.2014 No jo, asi na tom taky něco bude.
Jak už jsem psala výš, zatím mají kluci i holky "klídek" a v lednu se uvidí, v každém případě napíšu.
|  |
|  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 23.12.2014 Děkuji za reakci a rady. Je to zajímavé a také jste mě trochu uklidnil s těmi hormony.
No už je rozhodnuto, vybrali jsme jateční pistoli a někdy po Novém roce.. až dojde, času dost, tak půjdeme na králičí akci.
Zatím jsem "vyjednala" králíkům... celý příspěvek > |  | Kde koupit jednodenní kuřata na maso - stř. kraj, 19.12.2014 Tak to jo.
Pak v to nevidím zásadní problém, i když by asi měla být přibližného vzrůstu jako dominantky, ale asi ani to není nejzásadnější. Jako spíš je sžít, aby se nenapadali.
Naše dominantky jsou hodné, ale nevím jestli by to tak... celý příspěvek > |  | Kde koupit jednodenní kuřata na maso - stř. kraj, 19.12.2014 Asi jsem něco nepochopila.
Chceš dát jednodenní kuřátka do kurníku a k dospělým slepicím? |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 18.12.2014  Pane Skalíku,
děkuji za užitečné rady. Sexy kontrola.. mmch moc pěkné slovní spojení... proběhla několikrát, i když za účelem zjistit obecně zda je všechno v pořádku. Budu na to, co jste psal myslet.
Nicméně mezi současnými kluky jde... celý příspěvek > |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 18.12.2014  Pane Skalíku, děkuji za rady. Jsou užitečné a budu na ně dále také myslet.
Sexy kontrolu... to slovní spojení se mi tak líbí...jsem několikrát provedla, ale v podstatě ne vysloveně s tímhle podtextem, jen jestli je všechno tak jak má být a taky... celý příspěvek > |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 18.12.2014 Děkuji za odkaz, už jsem na ní také koukala. Nakonec jsme se s manželem dohodli, že koupíme nejspíš trochu jiný model, i když na stejném principu.
Nábojková mi neprošla, protože to bych prý hledala asi nejen hlavu, ale asi i stůl.
Tak budu... celý příspěvek > |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 18.12.2014 No jo Miloši, to useknutí byl můj první nápad... myslím tedy než je vůbec šli zabít, protože se mi po bacení klasické vykrvení nezdálo dost jisté. Jenže když jsme tak koukali na hlavy, resp. krky těch našich ušáků, nezdálo se nám jako moc dobrá... celý příspěvek > |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 17.12.2014 Tondo, Miloši, Ferdo a hoste.. vezmu to naráz, snad se chlapci nebudete zlobit.
Moc Vám všem děkuji za další rady. Kdyby vás ještě něco dalšího celkově k tématu napadlo, sem s tím.
Ad úprava králíka... jako pečínka je u nás oblíbený, my... celý příspěvek > |  |
|  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 17.12.2014 Skutečně si vážím toho, že se snažíte poradit a i když se mi ty detaily nelíbí, tak pokud chci rozumět tomu co se děje, abych pochopila zda trpí či netrpí, pochopitelně za účelem zajistit, aby králíci netrpěli, nic jiného než se zabývat detaily mi... celý příspěvek > |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 16.12.2014 Aha, tak to jste mě nepotěšil. I když tohle se mi příliš nelíbí... myslím téma a rozebírání detailů jak to probíhá... budu se tomu muset věnovat víc a do detailu, abych pochopila jak to přesně probíhá a co se v tu kterou chvíli s králíkem děje. |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 16.12.2014 Ajaj, vytržené z kontextu.
Měla jsem na mysli, že při použití jateční pistole se králík nedrží za zadní běhy, ale sám leží na podložce.
Ad jateční pistole... na netu jsem našla několik druhů - pružinové a nábojkové. Pokud jsem to správně... celý příspěvek > |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 16.12.2014 No nazdar, v to jsem doufala, že lze právě zajistit, aby se nedělo, protože dokud tluče srdce, nevěřím tomu, že lze zajistit bezbolestnost.
Budu muset holt ještě pátrat víc jak... pokud to lze... to udělat co nejvíc bezbolestně. |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 16.12.2014 To už jsem pochopila, co jsem pátrala po té jateční pistoli, ale vrtá mi hlavou ještě jedna věc... není ta pružinová pistole spíš taková "hračka". Záměrně píšu do uvozovek, protože ublížit umí jistě a asi i dost, ale je zcela bez pochyb opravdu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|