|
Příspěvky uživatele - 62.183
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
nove jazierko: aku rybku (rybky)?, 16.7.2008  Souhlasím s perlíny a jeseny - jeseni by se měli postarat o to, aby se perlíni nepřemnožili. |  | Podklad pod folii, 14.7.2008 Když se šikovně upěchuje, drží i na téměř kolmé stěně. |  |
|  | Podklad pod folii, 14.7.2008 Mně držel písek i na strmých bocích. |  | Zahradní jezírko, 9.7.2008 Fólie 0,6 mm a hloubka 1,2 m? Tak toho bych se určitě bál. A dešťovka svedená ze střechy? To bude velmi výživná voda... |  | Čerpadlo, 7.7.2008 Ano, samozřejmě jsem měl na mysli spojení s filtrací... |  | Čerpadlo, 7.7.2008 To nelze takto napsat - čerpadlo musí být výkonné i tak, aby za cca 24 hodin zvládlo přečerpat obsah jezírka zhruba 4x... |  | Podklad pod folii, 2.7.2008 Jak zde již padlo: hustá geotextilie, pod ni písek, ale i tak bych se tloušťky fólie 0,5 mm obával. |  | plavajuce ostrovy, 30.6.2008 Já si naopak myslím, že to může být docela hnus - pokud mi chybí stín, mohu např. nasadit lekníny... |  |
|
|
|