Příspěvky uživatele - 228.54

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Noční světlo, 25.9.2016
Veřejná IP adesa (ta je jen pevná a přiděluje ji operátor-poskytovatel internetu) většinou je to IPv4 (už docházejí a už nyní se používá IPv6) IPv4 je např. tento formát: 77.75.77.53.  Tak když zadáte tuto ip adresu do Vašeho prohlížeče třeba v... celý příspěvek >
Noční světlo, 20.9.2016
Dělaj jsem 8 let technika datové sítě, tj. připojoval jsem lidi na internet v pásmu 5 Ghz... A ohledně kamer mám zkušenosti díky tmu, co jsem si koupil domu a zkoušel jsem to či ono... Zkuste zavolat Vašemu operátorovi, zda máte veřejnou IP... celý příspěvek >
Noční světlo, 19.9.2016
Nechci se mýlit, ale měl jsem Wanscan otočnou kameru Full HD 4x optický zoom, měla anténku na wifi příjem...2x mi odešla jednou v záruce, poslali mi novou, po 2. už to bylo po záruce, stejná závada... spadlý fw, nejde se připojit... Příště půjdu do... celý příspěvek >
Noční světlo, 18.9.2016
Ano je to ohnisková vzdálenost, ta musí být co nejmenší kolem 1,8... Tato kamera se hodí na panelák, kde vše pozorujete z větší vzdálenosti, U některých kamer je uváděn pozorovací úhel u vás by měl být větší než 70st. Ideálně 90st..Ten zoom může být... celý příspěvek >
Noční světlo, 18.9.2016
Ta kamera špatně nevypadá, ale abyste nedopadl jako já... Ještě k te kammere, nevím kde budete mít kameru umístněnou, ten objektiv má nejmenší parametr poměrně velký, když budete mít kameru oddálenou, nic moc v obraze mít nebudete cca 40st záběru tzn... celý příspěvek >
Noční světlo, 17.9.2016
Ip otočnou kameru no name jsem měl (cena cca 6400) a odešla mi 2x a pak po 2 letech, po záruce... Dřív jsem měl otočnou od Airlive a odeša po 4 letech na vlhkost... Tak jsem přešel na tyto minidv kamery a naprostá spokojenost. Měl jsem ten první... celý příspěvek >
Noční světlo, 17.9.2016
Zatím mám v kurníku a na výběh kamery panasonic na minidv kazety, shnal jsem je na trzích v Redhosti za 100Kč kus mají skvělý obraz i nocni cernobíle videni, vystupem pro av /dvojitý stereo jackem/ to utp privadím do baráku do obýváku do dvd... celý příspěvek >
Noční světlo, 10.9.2016
Děkuji, to jsem potřeboval vědět...
Noční světlo, 7.9.2016
Možná se Vám můj dotaz bude zdát divný, ale třeba Vaše odpověď zaujme někoho dalšího... Máme 10 slepiček a protože se zabývám kamerový systémem, zavedl jsem do výběhu a do kurníku kamery. Můj dotaz zní, nevadí slepicím v noci v kurníku 2,5x2.5m infra... celý příspěvek >
Kyslíkový čistič a úhyn Jesena a 2Jeseteru, 2.8.2016
Děkuji za odpověď
Kyslíkový čistič a úhyn Jesena a 2Jeseteru, 2.8.2016
jj zkusím to, začnu uv lampou 18W. Ještě dotaz Koi kapři a jeseteři se také podobně zazimují, jak jsem napsal v prvním příspěvku?
Kyslíkový čistič a úhyn Jesena a 2Jeseteru, 1.8.2016
Děkuji za odpověď.
Kyslíkový čistič a úhyn Jesena a 2Jeseteru, 31.7.2016 Obsahuje fotku
Dobrý den, máme betonové jezírko na celkem 1,8m3 vody. Chováme Karasy 14ks. a jednoho modrého Jesena. Pred rokem jsme měli 4 jeseny, ale tři vyskakali z jezírka. Ten jeden už si asi zvykl a prezil i zazimování /100l nadoba-popelnice//nova//, kde jsem... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika