Příspěvky uživatele - 1.158

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jeseteři, 11.7.2012
Mám ten samí problém, prosím poradte
Jak naučit koi a jesetera žrát z ruky?, 23.6.2012
Chci se zeptat na zkušenosti jak naučit koi a jesetera žrát z ruky.Jak je začít učit a jak postupovat.Budu rád pokud mi někdo ze zde přítomných poradí a podělí se o zkušenosti.Děkuji
Problém s jeseterem, 21.6.2012
Filtrace beží od jara do podzima.Rozhodně na noc ani jinak či jindy nevypínám.Vzduchuju přes filtraci-odtok z fitru přes potuček+fontanka z čerpadla.Vzduchovanim by to snad být nemělo, protože ostatní ryby i ten druhý jeseter jsou v pohodě,... celý příspěvek >
Problém s jeseterem, 21.6.2012
Dobrý den. Mám dva jesetery, jeden je v pohodě, ale u druhého kterého jsem před pár dny koupil jsem dnes zpozoroval že má zrychlené dýchání a takové "cukavé" pohyby.Je to normální nebo má nějaký problém-nemoc?Děkuji
Účinky Uv Lampy, 15.6.2012
Rostliny jsou přesazené a péči májí stále, tudíš jejich odpadající části se v jezírku nenachází... Okraje jezírka jsou zabezpečeny proti splavování nečistot z okolí, takže ani přívalové deště mi tam nečistoty nanaplaví... A co se týče odpadu... celý příspěvek >
Účinky Uv Lampy, 14.6.2012
No bohužel mě už nic jiného nezbývá.Já nemám vodu zelenou jen trochu, ale úplně... viditelnost ve vedě je téměř nulová... vláknitá řasa a krmení je pro mě v tomto případě přijatelnější řešení...
Účinky Uv Lampy, 14.6.2012
Slovem čisté myslím stav kdy budou vydět všici tvorové kteří mé jezírko obývají... Když uvidím na dno budu jen rád.Filtr beží od konce února non stop, jelikož odtok z něj "pohání" potok... to že by to vše bylo málo výkonné si nemyslím, známí má to... celý příspěvek >
Účinky Uv Lampy, 14.6.2012 Obsahuje fotku
Zdravim. Mám jezírko o velikosti cca 5m3 vody a už někdy od dubna začala zelenat voda.už není vidět více jak 10cm hluboko.na všem je takové zelené "bahínko"(rostliny, kačírek,hadice...)rybky a rostliny se ztrácejí v zeleném zákalu a jelikož nic... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika